kubek20 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam. Znając życie, na wyścig zakupiłem nowy łańcuch(raz już strzelił). Kupiłem do tego najtańszą spinkę shimano. Jadę jadę, cisnę pod górę, a tu łańcuch strzela(ogniwo!!!!!). O dziwo tania spinka wytrzymała. Zdarzyło się komuś, że pęknął mu łańcuch po 3 km? Nie polecam tego łańcucha, kolejny sh*t wyprodukowany przez shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Miałem podobny łańcuch, ale HG53 i też mi raz strzelił na podjeździe(była spinka- nie ucierpiała), tylko, jego przebieg to było 800km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zmieniacie biegi podczas podjazdów ?? Z jaką kasetą pracuję ten łańcuch UG ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Pracował z HG-40 Ale ja nie zmienialem biegu, tylko ot tak sobie strzelił edit: z hg-30, kaseta z łańcuchem mi sie pomyliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi