Cox Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Piszcie tu o swojej formie na początku sezonu 2010, w czym się poprawiliście, jakie braki, co poprawiliście w technice itp.. No to ja pierwszy Ze względu iż jeździłem całą zimę na narciochach, mam teraz SUPEROWĄ formę, lepszą niż jesienią 09, co się rzadko zdarza, podjazdy lepiej (siłownia),stawy odpoczęły, wszystko jakoś lepiej idzie (jedzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Mnie jakoś ciężko na początku sezonu, zrobiłem dopiero 83 km. Mimo gry w koszykówkę w okresie jesień-zima forma mnie nie zadowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ja tam nie narzekam wytrzymalem 120 km w gorach z 2 przełeczami ze srednia 25,2 km/h ogolnie to juz 1 tysiączek mi wybił wiec nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 oj, bywało u mnie lepiej niż po tej zimie... Szkoła, brak czasu, choroba, z wielu przyczyn nie jeździłem (i jeszcze nie jeżdże) tyle ile bym chciał, no i kondycha cierpi przez to. W od początku marca do wczoraj zrobiłem równe 100km ale średnia to już tylko ~23 km/h. Szkoda gadać, trzeba znaleźć czas i kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 205km na karku i średnia 21km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 U mnie dobrze, dziekuje . Waga w dol, kondycja w gore, dzieki trenazerowi i bieganiu solidnie przepracowana zima. Na pewno jestem w lepszej kondycji niz pod koniec zeszlego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zimą się obijałem robiąc coś tylko od czasu do czasu żeby całkowicie nie zastygnąć. Ale od 1,5 tygodnia jeżdżę gdzie się da próbując znaleźć moją kondycję i stwierdzam, że nie jest najgorzej. Czasy świetności dawno się skończyły, ale jeszcze pojeżdżę i to nie byle jak W tym roku nakręcone 536km, 280km przez ostatnie 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 W tym roku jeżdżę z 3 opona! Niestety swoją własną :/ i nie mogę jej zgubić od jakiegoś czasu, trauma, chyba powinienem nic nie jeść... zima i kobieta mi zaszkodział w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja 816 km. Jeździ się nieźle, wielka chęć do jazdy, na podjazdach w miarę, na kolarce jeżdżę płynniej. Do formy z sierpnia 2009 brakuje sporo, ale do czerwca/lipca postaram się nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzypchu1993 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja na razie mam z głowy rower do końca marca. Ale to już niedługo, a kondycja się okaże 1 kwietnia ale pewnie słabiutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Moja kondycja jest w miare dobra ale mogloby byc lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Z kondycją u mnie extra - tylko z wagą coś nie tak. Jeżdżąc w zimę (2-3 wyjazdy max w tygodniu) strasznie chudłem - z 72kg w październiku do 68kg w Lutym. Teraz jeżdżę praktycznie codziennie - od 30km wzwyż - ważę znów 72kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja jestem zadowolony ze swojej formy, nie mogę się doczekać startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Formę mam o wiele lepszą niż w zeszłym sezonie zważywszy na to, że miałem anemię. Teraz po leczeniu kondycja jest lepsza. W końcu nie męczę się po 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranau Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Myślę, że forma poprawiła się względem zeszłego sezonu. Na razie stan kilometrarzu od stycznia to 1023 km, w zeszły weekendzik 240 km doszło. Dziś pewnie ze 40km dobije. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Zimą się opuściłem, teraz po woli odrabiam straty, niestety efekty mam zależne od chęci, a chęci od pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 U mnie lepiej. Przygotowuje się już do pierwszych wyścigów po świętach. Ale i tak jestem trochę zły, że za słabo przetrenowałem zimę. Za rok się poprawię. Ogólnie pozytywne nastawienie na sezon i dużo fajnych celów do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pomalutku rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wmawiam sobie że to z powodu małej kontuzji kolan, ale niestety dopiero od niedawna formę buduje. Tzn że szczyt będzie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Polepszyła mi się kondycja i tego marca przejechałem 141 km. Dla mnie to całkiem nieźle a chciałbym dobić w tym miesiącu 200 km. Dlatego spróbuję przejechać dzisiaj 60 km. A tak to mi wszystko już lepiej wychodzi. Coraz częściej jadę z prędkością 30 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 u mnie jest zdecydowanie lepiej, wszystko dlatego ze dopiero od tego roku zacząłem trenowac na powaznie z pulsometrem. nie wchodze powyzej 150 hr (choc jest to bardzo trudne) i przez to moge dluzej jechac bez zadnej zadyszki. sezon zaczałem pod koniec stycznia 30 min. biegami przeplatanymi marszem. w miedzyczasie była tez siłownia. na rowerze jestem od ok. 10 marca, dystansu nie znam bo licznik mi przerywa ale mysle ze z 200 km zrobilem. oczywiscie przygotowujes sie do swojego pierwszego startu w wyscigu w polowie maja pozdrawiam i spadam na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CheEvara Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Przejeździłam bez przerwy całą zimę (jak, zresztą, co sezon), więc power jest:) Kondycha bez większych zmian, myślę, że pomoże mi teraz wymiana zjechanego napędu... Katuję za to podjazdy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Po dłuugiej przerwie wracam na rower. Póki co odstawiłem papierosy i forma wraca w zawrotnym tempie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kondycja tragiczna względem tego co było. Zimą dobiłem prawie do 80kg ( ale za to ile imprez było ... ) Teraz zbijam swoje kilogramy i obecnie mam 73kg na liczniku i idę dalej w dół Mam na oko 3 miesiące aby przygotować się do mazovi24h w której to mam zamiar wystartować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin5551 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Hej, u mnie kondycja po zimie i po pierwszych 42Km muszę powiedzieć, że całkiem oki. Jednak siłka i bieganie coś dały Po świętach dzień w dzień będzie jazda conajmniej 40Km na dzień. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.