Skocz do zawartości
  • 0

Jaki ROwert kupic i czym sie one roznia

Gość lukasz

Pytanie

Gość lukasz
Napisano

Witam

Chcial bym kupic rower marki TREK alenie wiem jaki kilka lat tem posiadalem Treka ale zapomnialem jak i co przy kupnie roweru. WIec dylemat mam pomiedzy Trekami Z 2010 Rodzaj 6300 albo 6000 tak samo z 2009 roku 6300 albo 6000.Odpisie jak mozecie co i jak czym sie roznia itp a jak sie roznia to jakim sprzetem co i jak, a może kupic tanszy i go rozbudowac???

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzętem nie wiele się różnią. Z tego co pamiętam to chyba w ogóle, może kolorem ramy jedynie. Ale o tym najlepiej Ci powie strona polskiego dystrybutora Treka www.ssc.pl, są na niej modele jeszcze z 2005 roku. Wg mnie te stare ubarwienia ram były ładniejsze, a teraz będą tańsze. Przy Hardtailach technologia się nie zmieniła więc możesz złożyć rower na którejś z tych ram(ramy 6000 i 6300 się nie różnią), wcześniej zapytawszy czy mają ją jeszcze w sklepie w danym rozmiarze. Ja tak robię w tym roku, że składam rower na ramie Trek 8500 z 2008/2007 roku. A jeśli nie chcesz składać to patrz wyżej(adres strony) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...