DominikSkiba Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Witam wszystkich . Jestem nowy na forum , na imię mam Dominik i potrzebuje porady. Chodzi o Ramę Specialized Big Hit. Będzie to dobra rama do DH ? Jedna rzecz mnie niepokoi , rama ta chodzi na allegro po 1500-1800 zł jest to trochę mało jak na ramę amortyzowaną z damperem fox'a , może z nimi jest coś nie tak ? Jeśli ktoś ma taką ramę, proszę o wyrażenie opinii o niej. Z góry dzięki za wszelaką pomoc.
DAMIAN24 Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 wnioskuje, że chodzi co o poprzedni model Big Hita, jeżdżę z gościem który właśnie na niej śmiga i jak na razie 0 problemów, używa jej i do typowego zjazdu i do większych skoków, narzeka tylko, że jest ciężka. A cena wynika z tego, że to poprzedni model no i nie jest to topowy model specializeda do zjadu(Demo) więc w sumie nie ma się co dziwić.
Mod Team sznib Napisano 28 Marca 2010 Mod Team Napisano 28 Marca 2010 Prawdopodobnie najpopularniejszy zestaw w PL do DH (jeśli chodzi o fulle) to framset Bighit plus 888. Bighita cechuje dobry współczynnik cena/jakość, dzięki czemu zyskał dużą popularność, a cena jak za używkę jak najbardziej w normie.
DominikSkiba Napisano 28 Marca 2010 Autor Napisano 28 Marca 2010 Dziękuję za pomoc , właśnie mam zamiar złożyć rowerek do DH Bighit + 888 .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.