Skocz do zawartości

[kierownica] bycze rogi a manetki

painter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Mam rower z prosta kierownica na niej manetki zintegrowane hamulec+przerzutka. Chciałbym zmienić kierownicę na bycze rogi czy moje manetki przejdą przez zagięcia kierownicy ? na chama ? średnica mocowania do mostka 25,4 mm

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Moga nie chciec przejsc, nawet na sile. Probowalem do byczych Profile Design 25.4mm zalozyc standardowa klamke Sz. Deore. Nie przelazla...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Jedyne co Ci moze uratowac to manetki przerzutek z dwuczesciowa obejma. Ale jak mi sie zdawa Szitmano takich nie produkuje. Mozesz pokombinowac cos wlasnym sumptem albo przejsc na naped singlowy :P

Szacunek...

I.

Napisano

nie:) już mam rower który czeka na ss nie chce wydawać kasy niepotrzebnie na kiere marzy mi się kierownica triathlonowa ale ceny nie dla mnie

• Mod Team
Napisano

... czyli takie obejmy ktorych nie trzeba przeciagc przez cala dlugosc kiery gdyz skladaja sie z dwoch czesci. Tak jakbys popatrzyl na przednia plytke mostka. Odkrecasz, zdejmujesz, insertujesz kiere, przykladasz plytke i zakrecasz szrubki. Pozamiatane... Tak samo z obejmami.

No a naped singlowy to kompletne wywalenie przerzutek, kasety, blatow z korby i zrobienie jednego biegu... Cos dla twardzieli :P

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...