painter Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Witam . Mam rower z prosta kierownica na niej manetki zintegrowane hamulec+przerzutka. Chciałbym zmienić kierownicę na bycze rogi czy moje manetki przejdą przez zagięcia kierownicy ? na chama ? średnica mocowania do mostka 25,4 mm
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Napisano 27 Marca 2010 Klaniam, Moga nie chciec przejsc, nawet na sile. Probowalem do byczych Profile Design 25.4mm zalozyc standardowa klamke Sz. Deore. Nie przelazla... Szacunek... I.
painter Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 klamki hamulcowe jeszcze bym znalazł ale przerzutki to ja nie wiem gdzie umieszczę
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Napisano 27 Marca 2010 Klaniam, Jedyne co Ci moze uratowac to manetki przerzutek z dwuczesciowa obejma. Ale jak mi sie zdawa Szitmano takich nie produkuje. Mozesz pokombinowac cos wlasnym sumptem albo przejsc na naped singlowy Szacunek... I.
painter Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 nie:) już mam rower który czeka na ss nie chce wydawać kasy niepotrzebnie na kiere marzy mi się kierownica triathlonowa ale ceny nie dla mnie
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Napisano 27 Marca 2010 ... czyli takie obejmy ktorych nie trzeba przeciagc przez cala dlugosc kiery gdyz skladaja sie z dwoch czesci. Tak jakbys popatrzyl na przednia plytke mostka. Odkrecasz, zdejmujesz, insertujesz kiere, przykladasz plytke i zakrecasz szrubki. Pozamiatane... Tak samo z obejmami. No a naped singlowy to kompletne wywalenie przerzutek, kasety, blatow z korby i zrobienie jednego biegu... Cos dla twardzieli Szacunek... I.
painter Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 klamkomanetki z szosy pasowały by do byczego ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.