imp Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, poszukuję samej dźwigni do klamki hamulca Shimano SLX BR-M665. Niestety moja wygląda teraz tak: Nie udało się jej sensownie wyprostować. Kontaktowałem się z Shimano i niestety nie prowadzą sprzedaży samych dźwigni. Obdzwoniłem kilka sklepów rowerowych i też klapa - jedynie kompletna klamka. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Musisz kupić całą dźwignię. Nigdzie nie kupisz samej wajchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imp Napisano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Andrew, zdążyłem się zorientować, że nie dostanę u dystrybutora/w sklepie samej dźwigni. Bardziej liczyłem na to, że komuś ona gdzieś została bo rozwalił co innego w całej klamce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Samą dźwignię można kupić w USA. Kosztuje grosze, tak jak wszystkie części do shimano. Chyba jensonusa.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.