bartekxc Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Przekonaliście mnie,zakupiłem już SLRa,teraz tylko czekać jak przyjdzie i kolejne gramy w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Masakra z tym ciśnieniem jak dla mnie :/ Nie wyobrażam sobie jazdy na tak niskim... Podczas pedałowania przykładowo na asfalcie nie skacze Ci rower ? Doszedł slr ? Tyłek boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 To malowanie rury podsiodlowej przyprawia mnie o dreszcze, sprawia wrazenie jakby sztyca krzywo siedziala . Ale rowerek mega, i waga bardzo godna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anemia221 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Mmmmm! Miałem przyjemność wczoraj sobie go podnieść, zobaczyć z bliska na objezdzie trasy GIGA ŚLR w Daleszycach. W realu prezentuje się świetnie, jedynie czego bym się czepiał to szprych... Chłopak jest bardzo odważny jeżeli pakuje się w takie obręcze i w takie szprychy ;D Zakładając moją wagę(74), do tych obręczy nie wiem czy takie cx-raye by dały rade i były wystarczająco sztywne. Co ciekawe na zjazdach które były dość wymagające technicznie to kolega był na przedzie pędząc po 40-50kmh. No naprawdę medal się należy, bowiem sam nie ukrywać będę, że na zjazdach bałem się przekraczać 30kmh, aby moje revo i 717 z przodu się nie wycentrowało na kamieniach. Ogółem ładniejszego i zarazem lżejszego roweru na oczy nie widziałem, piękne złote piasty, tarcze bębenek można usłyszeć w promieniu kilkuset metrów ehhh :-) Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Anemia221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekxc Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Cieszy mnie że rowerek się podoba Mając 1,7 bara z przodu i 1,4 z tyłu można sobie pozwolić na zjazdach na bardzo wiele.Przy takim ciśnieniu jeździ się jak na FS. Po wczorajszym objeździe koła nadal są idealnie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mając 1,7 bara z przodu i 1,4 z tyłu można sobie pozwolić na zjazdach na bardzo wiele.Przy takim ciśnieniu jeździ się jak na FS. Wszystko fajnie, tylko na "dobrych" zjazdach z kamieniami przy takim ciśnieniu obręcze tak dostają po dupie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekxc Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Przy "dobrych" zjazdach pompuje więcej i nie ma szans na dobicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AuthorVision Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nice Lżej od rendzik'a ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Z moich info, aktualnie powinno być nieco lżej Bartłomieju, kiedy aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Bartka już tu hoho, prawie 10 miesięcy nie było. Był zajęty wygrywaniem etapów ŚLR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wygrywanie w ŚLR też, ale tak naprawdę był zajęty piłowaniem nowego kompletu zębatek korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi