Karol Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Hej Mam taki dylemat. Otóż mam kierwnice prostą WCS carbon i zastanawiam się jaki do niej mostek mogę dać. Niby ritchey sugeruję WCSa 4-axis, ale w sumie chciałbym co innego Tańszego? No albo w podobnej cenie Przeznaczenie wiadmo - XC
Pro Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Szczerze to do karbonowych kierownic najlepsze są mostki na dwie śruby (stąd też taki wygląd 4-axis) oraz ważna rzecz aby w miejscu łączenia nie było ostrych krawędzi niestety nie podam Ci żadnego konkretnego modelu bo sam z moim karbonowym WCS mam mostek Ritcheya.
1415chris Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Come on Karol, biker z takim stazem zadaje takie pytania..... A jak nie jestes pewny to wystarczy popatrzec na projekty rowerow zeby sie przekonac ze niemal kazdy mostek bedzie dobry. Pro prosze nie tworz nowych teorii, co do nieostrych krawedzi to masz racje. Temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.