rafalek940 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam Jedzie ktoś moze jutro na Mistrzostwa Orzesza Xc ? a do miejscowych jakie warunki panuja w lesie ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Też się przyłączę, może ktoś wie, jakie warunki są na balatonie w Wodzisławiu Śląskim ? Wybieram się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 nie chce byc nie miły ale czy to jest temat o XC euroreginou ? o ile mi wiadomo jest teamt zalozony na ten temat wiec prosilbym bez OT bo chcialbym sie czegos dowiedziec a tu ludzie zaczna odpisywac na twoje pytanie i sie niczego nie dowiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4ngus Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Jade z jednym ziomkiem z Gliwic tam do Orzesza, ktoś się przyłącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 mam pytanko byl moze ktos w zeszylm roku i mogl by opowiedziec jaka jest tam trasa ? bloto moze byc ? podjazdy ? zjazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homeless Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej. Ja się w końcu wybieram na moje pierwsze zawody . Na stronie jest info że trasa ogólnie sucha, lecz leży na niej sporo liści, wiec raczej agresywny bieżnik. :)Do zobaczenia na miejscu. Jakby ktoś mnie szukał to czarny Kelly's magic, czerwona koszulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 ja też będę, z bratem i kolegami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 kuku ino mi nie przyprowadzaj kolesi z kategorii 16 - 18 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 http://picasaweb.google.pl/Pro1989/XCOrzesze2010# Zdjęcia z mojego aparatu Jeśli chce ktoś zdjęcia w większej rozdzielczości to proszę pisać na mail pro123@wp.pl lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homeless Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Hah. Znalazłem się na jednym ze zdjęć :)Tyle osób robiło, może ktoś jeszcze wrzuci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 hej! wyścig bardzo fajny i dosyć konkretnie przygotowany. Jedna rzecz, która mi podpadła a właściwie mnie zdenerwowała to pan organizator- nie wiem jakiego on czasu używa, ale dla niego "minuta do startu" trwa 10 sekund.. Prócz tego to naprawdę pozytywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zazwyczaj na xc tak jest, że mówią minuta do startu i za moment startujemy, trzeba się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.