Skocz do zawartości

[rower] Drugie podejście do zakupu Dirt'a

strykul

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, proszę o wypowiedź kompetentnych :)

CUBE

AUTHOR A-gang

Allegrowaty Cross Sign DS2 z "hydrauliczną" tarczówką z przodu i chyba tyłu

Mongoose Fireball 26"

Prodigy

Mój limit to ok 1650 - 1700 z przesyłką :down:

Proszę o porady

Napisano

Szczerze, zależy mi na jakimś przełożeniu (choćby kaseta 8 z tyłu i przód na pojedynczej zębatce), bo zamierzam jeździć też i w trasę do 25-30 km.

Zaciekawił mnie też

Ritual

Napisano

Ale na tej ramie nie polatasz za bardzo. Sam zaczynalem wlasnie z 16.5', ale to mimo mojego sporego wzrostu bylo za duzo na jakies lepsze ewolucje.

Napisano

Ja mam 173 wzrostu i 85 wagi...

Ogólnie zatrzymam się na Kross'ie DS 2 lub Fireballu 26" 2009 na alledrogo pierwszy za 1500 drugi za 1400... jakieś sugestie co do wyboru?

Znajomy właściciel serwisu z rowerumi zachwalał krossa ze względu na regulację amortyzatora i hamulce, więc chyba ku niemu się skłonię. Czy ktoś może mi coś więcej podpowiedzieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.