arturskuter Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Witam chcę kupić rower do 1700zł (bez hamulców tarczowych), potem do niego wstawić hamulce avid juicy 3 lub 5 tarcze 203mm (wszystko dla szpanu). Jaki rower byście polecali (do 1700zł) żeby przedni amorek wytrzymał te naprężenia hamulca itp. Jeśli był już taki temat to proszę podać linka do niego, bo ja nie znalazłem.
rastatajm Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Chyba lepiej kupić z tarczówkami i wymienić na Avidy. Jeśli kupisz bez tarcz to będziesz musiał również piasty zmienić, szprychy...Taki Kross jest dobry w tej cenie: http://masterbike.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=42&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1
spons92 Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 W rowerze za tyle złotych to najlepszym amorkiem jaki będzie w zestawie, to Dart w wymienionym wyżej rowerze. Dobry do XC, praktycznie nie nadaje się do jeżdżenia z tak dużą tarczą. Tarcze 180mm, też dobrze wyglądają. Zresztą montowanie części tylko dla szpanu mija się, moim zdaniem, z celem.
arturskuter Napisano 27 Marca 2010 Autor Napisano 27 Marca 2010 Aha.. Dzęki za odp, a tak poza tematem to jaki rodzaj aluminum jest lepszy od którego: 6000-7005, mógłby ktoś te alu. poukładać od najlepszego do najgorszego.
ProCombat Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Ja polecam Kross Level A2 albo Unibike Evolution . Dwa naprawdę dobre rowery .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.