Qboss Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 hej, pomógłby mi ktoś wybrać z pośród tych amorków??
kubek20 Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Sam polecam RST, ale z tych wszystkich wybrałbym torę.
skjaatel Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Jak powiedział pewien Japończyk: "Tora, Tora, Tora" A tak poza tym to pytasz o amortyzatory z trochę różnych półek cenowych. Tora SA w cenie Omegi niekoniecznie będzie super amorem.
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Napisano 27 Marca 2010 Darta bym skreślił, przy moich 90kg pracował poprawnie ze standardową sprężyną ale słabiutki, szybko go zamęczyłem. Pozostają dwa - mój typ TORA.
Qboss Napisano 28 Marca 2010 Autor Napisano 28 Marca 2010 tak też myślałem, ale wolałem się upewnić dzięki za pomoc:)
grzechu1984 Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Zdecydowanie tora , Przede wszystkim powietrzny amor, dość ciężki ale mocny, ja swoją torę traktowałem dość ostro , o dała radę Niestety jest jeden problem, brak tutaj systemu anty-dobiciowego, wiec lepiej ją pompować trochę mocniej, albo uważać na większe skoki, poza tym ok , łatwa w serwisowaniu . Dart 3 tak na wage 70/75 kg też byłby ok , chodzi nawet fajnie . RST to jakaś pomyłka :|
Cuberider Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Tora będzie sensownym rozwiązaniem z tych tutaj podanych, katowałem ją dość długo, zdarzały się też jakieś hopy i wszystko to przetrwała Prosta bez udziwnień, łatwy serwis tylko jak pisali chłopaki trzeba ją ciut więcej podpompować jak chcesz poszaleć Pozdrówki
Barmata Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 pomogl by mi ktos wybrac pomiedzy Sr Suntour Duro Triple a Rock Shox Dart 3 ??? POMOZCIE!!! ktore lepsze pod rame arkus vip surfage ?? waze 55kg
djwiocha Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 dart odpada bo jest to amor na wagę 90+ a Duro triple to jakaś pomyłka bez tłumienia, ale do twojej wagi Triple był by lepszy, choć i tak kiepsko by pracował (o ile by pracował), a po drugie Triple to dwupółka i nie brał bym ze względu na sam wygląd. Sam ważę ok. 55 kg i moja Tora U-turn pracuje pode mną bardzo kiepsko, może te 7-8 cm z 13, ale muszę się umęczyć i na kolejny sezon już powinien być Revel
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.