grego1980 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam Mam w planach mały wypad rowerowy na majówke. Roztocze albo mazury.Kwestia dogadania. Jazda turystyczna bez wiekszego planowania i trzaskania kilosow. Może jest ktos z wawy kto ma ochote sie podłaczyc. Noclegi raczej pod namiotem. termin 30/04-03/05 majkelo@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ja prawdopodobnie jadę na Roztocze ze znajomymi. Niestety prawdopodobnie tylko na 3 dni (1-3.05). Jesteśmy z okolic Garwolina (60km od wawy). Może się spotkamy gdzieś na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego1980 Napisano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A gdzie startujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 To jeszcze nie ustalone. Hasło było "Zamość i okolice". Co ostatecznie wybierzemy tego niewiadomo. Z tego co się już dowiedziałem to jest pewien problem z dojazdem, bo do Zamościa nie kursują pociągi. Po świętach pewnie zaczniemy się dokładniej orientować co do miejsc, które chcemy odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego1980 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Niestety z dojazdem jest coraz gorzej. Coraz mniej pociągów. Lipa straszna. Ja chciałem ruszyć ze Zwierzyńca. ALe w tym roku nie ma pociagu. W tamtym w sezonie jezdził jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Pociągi w okolice Zamościa nie kursują wcale. Przegrały w konkurencji z samochodami/busami. Trzeba by wysiadać gdzieś na trasie Lublin-Chełm np. w Rejowcu Fabrycznym i dalej dociągać rowerem (do Zamościa jakieś 50km). Powrót podobnie. Rozmawiałem trochę ze znajomymi i okazuje się, że prawdopodobnie nie będą mieć czasu. Wszyscy jesteśmy studentami i oni mają zajęcia w piątki do późna, a we wtorek rano muszą być na zajęciach. Pewnie lipa z wyjazdu. Szkoda. Ja osobiście bym mógł, bo już od czwartkowego popołudnia jestem wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.