Skocz do zawartości

[sklep] Gdzie kupić Kross'a?

jay83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam dobrego sklepu rowerowego, z ofertą Kross'a w Wielkopolsce. Głównie interesowałyby mnie okolice Konina, Kalisza. Ostatecznie może być Poznań. Może ktoś z wielkopolski kupował ostatnio rower i podzieli się swoimi wrażeniami. Dzięki.

W grę nie wchodzą raczej sklepy internetowe, bo chciałbym się najpierw "poprzymierzać" do ramy 19 i 21.

Kiepsko to wyglada w poznaniu

Sa 2 sklepy gdzie teoretycznie sa krossy

jeden kolo centrum handlowego pestka , zaraz przy torach tramwajowych

a drugi na ulicy mostowej - okolice malych garbar

jednak ich oferta i podejscie do klienta jest kiepskie , tak przynajmniej wynika z moich doswiadczen

sam kupilem krossa w sklepie internetowym w krakowie

:D

Sklepy Krossa w Wielkopolsce:

http://www.kross.pl/index.php?Page=473

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem, było wejście właśnie w tą zakładkę. Jest tylko jeden mały problem. Te dane, w conajmniej kilku przypadkach, są nieaktualne. Jeden ze sklepów, blisko mojego miejsca zamieszkania w ogóle nie ma w ofercie rowerów Kross. Wolałem spytać forumowiczów :D

• 1 miesiąc temu...

Jak chcesz najpierw przymierzyć jaki rower jest dla Ciebie najlepszy to nie lepiej wybrac sie do najblizszego sklepu z rowerami kross, sprawdzic i poszukac potem na internecie ? Ja polecam sklep www.erowery.pl, maja mega karte rabatowa :)

Jakby co to jest Bikland na Al.Solidarności. Sklep wygląda jak stara piwnica, ale jest tam trochę rowerów i mogą zjechać z ceną. Osobiście szukałem tam Sign DS i DS 2, ale te mają tylko na zamówienie. Dopatrzyłem tam parę Mongoose i Krossy Hexagony. Potem wyszedłem, bo sklep tylko do 18.00, a ja przyszedłem o 19.00. Ja też mam problem ze znalezieniem sklepu, ale jutro jadę obczaić 2 inne sklepy. Bikland na os.Piastowskie i Bikefun na Mostowej.

Z reguły jedzie się do sklepu żeby przymierzyć rower. Ja na przykład pojadę we wtorek, przymierzę Kross DS 2, powiem że mi się nie podoba i zamówię w internecie :) Jakby co to sklep w Poznaniu z Krossami jest na Mostowej. Właśnie ten BikeFun. Moja mama była tam wczoraj i dał jej facet ze sklepu katalog i wizytówkę. We wtorek przekonam się na własne oczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...