jay83 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam, Szukam dobrego sklepu rowerowego, z ofertą Kross'a w Wielkopolsce. Głównie interesowałyby mnie okolice Konina, Kalisza. Ostatecznie może być Poznań. Może ktoś z wielkopolski kupował ostatnio rower i podzieli się swoimi wrażeniami. Dzięki. W grę nie wchodzą raczej sklepy internetowe, bo chciałbym się najpierw "poprzymierzać" do ramy 19 i 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Kiepsko to wyglada w poznaniu Sa 2 sklepy gdzie teoretycznie sa krossy jeden kolo centrum handlowego pestka , zaraz przy torach tramwajowych a drugi na ulicy mostowej - okolice malych garbar jednak ich oferta i podejscie do klienta jest kiepskie , tak przynajmniej wynika z moich doswiadczen sam kupilem krossa w sklepie internetowym w krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Sklepy Krossa w Wielkopolsce: http://www.kross.pl/index.php?Page=473 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejmax Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam Ostrów Wlkp. ul Matejki 59 tel 062 591 12 42 Niewielki sklep kupiłem tam Krossa level A6, niezłe ceny obsługa ok, serwis Pozdr Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jay83 Napisano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Sklepy Krossa w Wielkopolsce: http://www.kross.pl/index.php?Page=473 Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem, było wejście właśnie w tą zakładkę. Jest tylko jeden mały problem. Te dane, w conajmniej kilku przypadkach, są nieaktualne. Jeden ze sklepów, blisko mojego miejsca zamieszkania w ogóle nie ma w ofercie rowerów Kross. Wolałem spytać forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam620 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja osobiście jak chcesz kupić Kross polecam www.mudserwis.com Zawsze można coś utargować. Jeśli chcesz się przymierzyć to idź do jakiegoś sklepu rowerowego. W Kaliszu na pewno jest jakiś sklep gdzie stoją Kross-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaster Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jak chcesz najpierw przymierzyć jaki rower jest dla Ciebie najlepszy to nie lepiej wybrac sie do najblizszego sklepu z rowerami kross, sprawdzic i poszukac potem na internecie ? Ja polecam sklep www.erowery.pl, maja mega karte rabatowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolgejt Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jakby co to jest Bikland na Al.Solidarności. Sklep wygląda jak stara piwnica, ale jest tam trochę rowerów i mogą zjechać z ceną. Osobiście szukałem tam Sign DS i DS 2, ale te mają tylko na zamówienie. Dopatrzyłem tam parę Mongoose i Krossy Hexagony. Potem wyszedłem, bo sklep tylko do 18.00, a ja przyszedłem o 19.00. Ja też mam problem ze znalezieniem sklepu, ale jutro jadę obczaić 2 inne sklepy. Bikland na os.Piastowskie i Bikefun na Mostowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhta Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 I jak? obczaiłeś? bo mi też zależy na kupnie krossika w P do N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolgejt Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Nie, jeszcze nie. Pojechałem jeszcze do PinkSportu, ale zapomniałem, że już go zlikwidowali. Teraz nie mam za bardo kiedy jechać, bo trzeba się starać o dobre oceny w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario82 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Polecam sklep na ul.Obrzyca 74,świetna obsługa i rzetelna na maxa, dobiorą Ci rower do potrzeb. Można targować ok 100zł !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaster Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 czemu nie poszukacie na internecie ? Dostajecie to samo i duzo taniej. Np. tutaj http://www.erowery[.]pl/m/194/rowery-2010-kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolgejt Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Z reguły jedzie się do sklepu żeby przymierzyć rower. Ja na przykład pojadę we wtorek, przymierzę Kross DS 2, powiem że mi się nie podoba i zamówię w internecie Jakby co to sklep w Poznaniu z Krossami jest na Mostowej. Właśnie ten BikeFun. Moja mama była tam wczoraj i dał jej facet ze sklepu katalog i wizytówkę. We wtorek przekonam się na własne oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninetysix Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pełen wybór Krossów w każdym rozmiarze z katalogu 2010, jest w sklepie www.roweroteka.pl Wyślą do ciebie do domu za darmo. A jak się ładnie uśmiechniesz to i na promocję i rabat się załapiesz :-) Na allegro korss'y z nowych roczników nie do dostania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Macie tam sklepy GoSport. Nie dam głowy, czy w tym sezonie nadal, ale dotąd mieli tam w sezonie letnim rowery krossa. Uważaj na punkty sprzedaży obsługujące też tanie skutery, lodówki i wszystko jak leci, charakterystyczne dla krossa i jego "dbałości" o klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.