Skocz do zawartości

[kaseta] Kompatybilnosc IG z HG

drwal44

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim.Mam pytanie,chce kupic kasete shimano lx hg70 i zastanawiam sie nad lancuchem ig70,czy lepszy bedzie hg70.

czy jest jakas roznica w dzialaniu na kasecie hg lancucha ig? troche to pogmatwane dla mnie .Bardzo prosze o odpowiedz.

• 7 miesięcy temu...

Witam! Mam podobny problem i nie chciałem zaśmiecać nowym tematem, więc się "podepnę". Posiadam kasetę Cs-HG60 8rz. i łańcuch IG. Chciałbym je wymienić, ale mam jeden problem. Kaset tych już nie produkują, ale podobno CS-HG70 jest kompatybilna. Problem dotyczy łańcucha. Bardzo ciężko dostać dobry łańcuch typu IG, a nie wiem czy HG będzie współpracował z moją korbą, a mianowicie STX RC, która jest wg shimano kompatybilna z łańcuchami IG. Proszę o podpowiedź czy będzie problem przy łańcuchu HG ?? A jeśli tak to wiecie może gdzie w necie mogę kupić dobry łańcuch IG??

Z góry dziękuję za odp.

Pozdrawiam

Witam! Mam podobny problem i nie chciałem zaśmiecać nowym tematem, więc się "podepnę". Posiadam kasetę Cs-HG60 8rz. i łańcuch IG. Chciałbym je wymienić, ale mam jeden problem. Kaset tych już nie produkują, ale podobno CS-HG70 jest kompatybilna. Problem dotyczy łańcucha. Bardzo ciężko dostać dobry łańcuch typu IG, a nie wiem czy HG będzie współpracował z moją korbą, a mianowicie STX RC, która jest wg shimano kompatybilna z łańcuchami IG. Proszę o podpowiedź czy będzie problem przy łańcuchu HG ?? A jeśli tak to wiecie może gdzie w necie mogę kupić dobry łańcuch IG??

Z góry dziękuję za odp.

Pozdrawiam

Co do kompatybilności to koledzy już się wypowiedzieli. Odnośnie kupna łańcucha IG to zerknij tutaj http://xtrabike.pl/?co=38&nr=132&strona=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...