mucios92 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Pochwal się wagą w chwili obecnej mając Durina na przodzie ;D I jakies fotki nowe xD. rowerek super , bardzo mi sie podoba !pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Pochwal się wagą w chwili obecnej mając Durina na przodzie ;D I jakies fotki nowe xD. rowerek super , bardzo mi sie podoba !pozdr. Ok w wolnej chwili zrobię zdjęcia i wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokiZG Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Panowie czy to możliwe ze 20" tej ramy bedzie ważyła 1,6kg ?? http://www.bikecenter.pl/index.php?p5201,radon-zr-race-2010-rama Wojtek ile masz wzrostu ??? Bo ja 192cm i nie wiem czy 20' bedzie dobra. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez rokiZG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi