sadammo Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jak w temacie. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Przeznaczenie: większość jazdy w płaskim terenie, około 10 dni w ciągu roku Jura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 10 dni w roku? Rozwiązanie jest proste.. kup najtańsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Rozwiązanie jest jeszcze prostsze i tańsze kup sobie Avid SD7. Porządne V-ki, a w zupełności wystarczą jak na takie potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadammo Napisano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Rozwiązanie jest jeszcze prostsze i tańsze kup sobie Avid SD7. Porządne V-ki, a w zupełności wystarczą jak na takie potrzeby. Te odpadają, bo chodzi mi o gotowe rowery (merida matts 500 D 2010 / Cube Acid 2010, ale nie chciałem o tym pisać, ponieważ reszta osprzętu jest mi znana. Więc co brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie chce mi się patrzeć, który z tych rowerów ma jaki hampel (chociaż pewnie Cube ma Hayes), ale jakbym miał coś miał brać to Cube.O ile osprzętowo są podobnej klasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadammo Napisano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Nie chce mi się patrzeć, który z tych rowerów ma jaki hampel (chociaż pewnie Cube ma Hayes), ale jakbym miał coś miał brać to Cube.O ile osprzętowo są podobnej klasy... Dokladnie cube ma hayes'a ale gorsze korby, piasty i kosztuje 500 zł drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.