Skocz do zawartości

Dąbrowa Górnicza

picasso11

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Decyzja była szybka wczoraj i nie zajrzałem przez to na forum.

Pośmigałem 30 km wokół Pogorii IV bo czasu nie miałem za bardzo.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Właśnie miałem o tym pisać...

Zapraszamy na wspólną przejażdżkę.

A propos to coś ostatnio cicho się w dąbrowskim temacie zrobiło.

• Mod Team
Napisano

Dzisiaj pokręciliśmy trochę z Łukaszem.

Siewierz zaliczony i podjazd na Zawarpiu.

Ktoś jest chętny na jutro?

Będziemy jeździli mniej więcej o tej samej porze o ile pogoda dopisze.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Z chęcią zabierzemy wszystkich na jakąś przejażdżkę.

Grono będzie kilkuosobowe, jeśli dam radę wszystkich zebrać.

Planuję wyjazd na początku przyszłego tygodnia, więcej szczegółów podam w niedzielę wieczorem.

• Mod Team
Napisano

Witam Dąbrowian.

Jeśli ktoś byłby chętny na jeżdżenie dzisiaj od godziny 17.00 to zapraszam na spotkanie na Pogorii III na betonach koło plaży.

Trasa i szczegóły wyjazdu są do ustalenia na miejscu, tempo raczej nie za szybkie.

Proszę o wcześniejszy kontakt w tym temacie lub GG (podane w profilu).

• Mod Team
Napisano

Post pod postem, ale trudno.

Jutro wraz z użytkownikiem pawelll o 17.00 spotykamy się na Pogorii III na betonach koło plaży.

Chętnych zapraszam do wspólnej przejażdżki.

Postaram się doprowadzić na miejsce zbiórki jeszcze 2 lub 3 osoby, więc będzie nas 4 lub 5.

W razie deszczu lub po opadach (gdy będzie bardzo mokro) wyjazd odwołany.

Zapraszamy!

Napisano

Jutro tj. w piątek jadę na szosę w dość wczesnych porach czyli 07:00 (potem nie mam czasu). Czas około 3h, w kierunku Pyrzowice - Przeczyce - Siewierz i powrót do DG przed Pogorię, może ktoś chętny :icon_mrgreen: ?

Napisano

Hej widzę że w Dg się coś kręci jeżdżenie ja też chętny tylko dajcie znać kiedy i gdzie. Właśnie wróciłem i jestem spragniony jazdy :):D

• Mod Team
Napisano

Z miłą chęcią wybiorę się na wspólną jazdę, jeśli nie w tym to w następnym tygodniu, bo wtedy będę miał więcej czasu na rowerowanie.

Napisano

To jak coś to ja jestem chętny tylko może dogadajmy się jakoś w parę konkretnych osób i jedziemy, Kraków, Częstochowa, Wisła Czy gdzieś dalej mi pasują nawet wycieczki na 2 i więcej dni więc od razu informuje, aktualnie czasem dysponuję więc muszę go wykorzystać dobrze;)

• Mod Team
Napisano

Jeśli o mnie chodzi to preferuję wycieczki kilkugodzinne.

Mogą być po 100 km a nawet trochę więcej.

Wszystko zależy od terenu w jakim będziemy się poruszać.

Napisano

No to nawet takie dzienne wycieczki po 100 czy więcej km ale jak byście gdzieś wybijali to dajcie info bo aktualnie czas mam ale nie ma z kim jeździć co najśmieszniejsze :)

Napisano

Nie mam z kim pojeździć a nogi w domu padają z lenistwa jak ktoś miałby w weekend pośmigać znać gg w profilu

Napisano

OO widzę ze ktoś się obudził i wreszcie w Dąbrowie G. napisał, ja jestem otwarty na wszelkie propozycje wycieczek i jazdy wspólnej, tylko niech się ktoś zgłosi do jazdy to na prv pogadam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...