Skocz do zawartości

Dąbrowa Górnicza

picasso11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No właśnie wyleciał mi z głowy twój nick jaki podałeś mi ;) no i muszę Ci powiedzieć, że też ostro pędziłeś i przez ten mocny wmordewind musiałem mocniej naciskać aby Cię dogonić, co dopiero udało mi się na końcówce :)

//ps. jak możesz to podaj nic z bikestats, o ile tego używasz :D

Napisano

Wczoraj odbyła się kolejna zorganizowana jazda. Pogoria 3 - Burki - Sosina - Sławków - Okradzionów - Łęka i Centrum. 70 km a śr. 24 km/h.

Dzięki Boguś i Browm.

• Mod Team
Napisano

Ja również dziękuję tobie picasso11 i browm.

W tym dniu wykręciłem 115 km, pomiędzy 70 a 90 km był spory kryzys, ale jakoś panowie mnie pociągnęli.

W sobotę chętnie pojeżdżę.

Jaką trasę proponujesz?

Napisano

Zależy od czas jaki będziemy mieli i kondycji w tym dniu. Proponuje na początek Pogorię 3 i 4 w terenie, później Bukową Górę, zjazd do Trzebiesławic a później szosą do Sławkowa, Sosina?? Oczywiście to tylko koncepcja, jestem otwarty na wszelkie inne.

Napisano

A jutro jeżdzicie ??

Bo jak tak to do Was dołącze - zresztą odbieram jutro kółko tylne po centrowaniu to warto je sprawdzić :)

Pozdro

• Mod Team
Napisano

Damy radę, z resztą dogadamy się na miejscu jak zawsze.

EDIT: Jutro nie dam rady, może lekki przejazd będę miał w czwartek i piątek.

A poważniejsza jazda dopiero w majówkę.

Napisano

Jutro tj. w piątek około 15:00 - 15:30 zamierzam wybrać się w okolicę Bukowej Góry. Potem trochę pokręcić się po okolicy. Oczywiście jesli nie będzie lać, lekki deszczyk dozwolony :confused: Może ktoś jest chętny ?

Napisano

Byłem dzisiaj ale fotek nie zrobiłem,zapomniałem. Dzisiaj Browm mnie troszkę sponiewierał w terenie to jutro muszę się oszczędzać. Wstępnie jestem chętny. Dam znać dokładnie jutro na forum.

PS. Chyba widziałem dzisiaj Pavla - ty się tak wlokłeś na 4 ??? :confused:;);)

Napisano

Dzisiaj nie jeździłem, ale jutro robię ostry trening, więc ja odpadam ze "zlotu", chyba, że ktoś jest przyszykowany na średnią 30km/h na odcinku 50 paru kilometrów ? :confused:

Napisano

Dzisiaj nie jeździłem, ale jutro robię ostry trening, więc ja odpadam ze "zlotu", chyba, że ktoś jest przyszykowany na średnią 30km/h na odcinku 50 paru kilometrów ? :confused:

A o której się wybierasz ?

Napisano

Dzisiaj nie jeździłem, ale jutro robię ostry trening, więc ja odpadam ze "zlotu", chyba, że ktoś jest przyszykowany na średnią 30km/h na odcinku 50 paru kilometrów ? :)

to Sorki. Może to był @LEK

Napisano

Całkiem możliwe, w końcu mamy podobne rowery i stroje :(

A o której się wybierasz ?

Qrcze, szkoda, że wcześniej tutaj nie zajrzałem, bo już jestem po treningu :) .Do punktu "B", czyli miejsca zawracania, miałem nieco większą średnią, bo prawie 32km/h, ale w drodze powrotnej, mocno wiało w twarz i już tak szybko nie było, bo tylko 31km/h :) . Momentami dało się osiągnąć i utrzymać stałą prędkość 35-37km/h :P. Jutro, jak starczy sił to będę robił interwały na wyciągu narciarskim koło zagórza, chociaż dzisiaj na trasie zrobiłem dwie mocniejsze górki.

Napisano

No i dotarłem wreszcie na te Podbuczynowe Wzgórza. Całkiem fajne tereny. Co prawda liczyłem na większe podjazdy ale i tak wyszło całkiem niezłe 800 metrów przewyższeń. A wjeżdżałem na te wzniesienia z różnych stron. Możliwe, że coś fajnego przeoczyłem. Pewnie jeszcze się tam wybiorę. Niestety złapałem tam gumę, na stromym odcinku już po minięciu wzgórz, w miejscu gdzie leżało pełno śmieci (ehhhh ci ludzie) na szczęście miałem zapas.

A tak wygląda to na wykresie jak kogoś interesuje:

http://www.glowfoto.com/static_image/30-124031L/3919/jpg/04/2010/img6/glowfoto

Napisano

Dzisiaj z Bogusiem też zaliczyliśmy górkę, Bukową jednak, też zaliczyliśmy kapcie. Ja na Pogorii 4 (miałem zapas), a Boguś w drodze powrotnej w Ujejscu, miał łatkę. Nie pisałem do kolegi Piootrj, bo godzina nie pasowała - byliśmy później.

Napisano

Całkiem możliwe, w końcu mamy podobne rowery i stroje :)

Qrcze, szkoda, że wcześniej tutaj nie zajrzałem, bo już jestem po treningu ;) .Do punktu "B", czyli miejsca zawracania, miałem nieco większą średnią, bo prawie 32km/h, ale w drodze powrotnej, mocno wiało w twarz i już tak szybko nie było, bo tylko 31km/h :) . Momentami dało się osiągnąć i utrzymać stałą prędkość 35-37km/h :). Jutro, jak starczy sił to będę robił interwały na wyciągu narciarskim koło zagórza, chociaż dzisiaj na trasie zrobiłem dwie mocniejsze górki.

Średnia 32km/h to na asfalcie?? Napisz dokładnie jak przebiegała trasa.

Napisano

Średnia 32km/h to na asfalcie?? Napisz dokładnie jak przebiegała trasa.

Paweł trzaska te asfalty regularnie ;) ale na dobre mu to wychodzi bo wyniki na ostatnim maratonie miodzio - pozazdrościć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...