Mod Team bogus Napisano 4 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2010 Zależy co masz na myśli mówiąc "lajtowo". Ja uważam że jeżdżę lajtowo, a komuś może wydawać się że to jazda niemal zawodowa. Może powiedz to na podstawie średniej i dystansu dziennego.
pawwar Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Zależy co masz na myśli mówiąc "lajtowo". Ja uważam że jeżdżę lajtowo, a komuś może wydawać się że to jazda niemal zawodowa. Może powiedz to na podstawie średniej i dystansu dziennego. Średnia 25/h., dystans na dzień dzisiejszy max. 30-40km. Tak przy mojej wadze i kondycji jest akurat, dlatego moje pytanie.
Sokol91 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Lajtowo jeżdżę tylko na jakiś ścieżkach,alejkach i gdzieś gdzie jest mały ruch samochodów (zresztą staram sie takie miejsca omijać) i oczywiście ładne widoki,ale jak wjeżdżam gdzieś na drogę i chce dotrzeć jak najszybciej do jakiegoś miejsca,np do ścieżki rowerowej oddalonej o 5km ode mnie to pedałuje ile siły w nogach żeby nie wlec się w strachu po drodze. Ale tak ogólnie to wole pojeździć dłużej bez odpoczynku ale lajtowo
Mod Team bogus Napisano 6 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2010 Panowie w tym tygodniu ładna pogoda zapowiada się tylko w czwartek, nawet w sobotę może być niepewnie. Za to w niedzielę ma być bardzo ładnie. W związku z tym może jakiś wypad w sobotę lub niedzielę w zależności od czasu i pogody? Zbiórka jak zwykle na Pogorii III, godzina i trasa do ustalenia.
picasso11 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 To może niedziela??? Najlepiej ok. 10:00 ??? Mam świetną trasę jeśli ktoś będzie zainteresowany.
Mod Team bogus Napisano 6 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja wstępnie się piszę na jazdę.
@lek Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 To może niedziela??? Najlepiej ok. 10:00 ??? Mam świetną trasę jeśli ktoś będzie zainteresowany. Możesz coś więcej napisać?
Mod Team bogus Napisano 8 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2010 W przyszłą sobotę (17.04) jest Rajd Rowerowy, trasa ma liczyć około 23 km, start na Zielonej przy CSiR. Może ktoś się wybiera?
@lek Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja będe odpoczywał przed maratonem we Wrocławiu, więc mnie nie będzie
Shogun Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, Interesuje mnie śmiganie w dobrym towarzystwie. Ostatnio się zapuściłem w rowerowaniu, ale stopniowo modernizuję sprzęt i wracam do jazdy. Kaseta i dwa nowiutkie łańcuchy wczoraj zakupione czekają gotowe by podjąć wyzwanie. Sobota, niedziela - ma być zimno, ale damy radę. Pisze się ktoś? Znając siebie zapomnę tutaj jutro wieczorem zajrzeć, więc byłbym wdzięczny za ew. info mailem: patryk.lodyga@biketrips.pl, albo gg: 1428888. Pozdro
Mod Team bogus Napisano 9 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2010 Wstępnie możemy się umówić w niedzielę lub sobotę o 10.00 na betonach na Pogorii III. Trasa do obgadania. Kto się w takim razie pisze? picasso11 może zdradzisz nam przebieg trasy?
picasso11 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Napisano 9 Kwietnia 2010 Sorki chłopaki ale mnie nie będzie. - siła wyższa. Wczoraj pięknie się jeździło, szkoda tylko,że sam. 101,11 km w 4h Jeśli chodzi o trasę to proponuje wam Sosinę przez Burki w Sławkowie - przez chwilę czułem się jak w górach
Mod Team bogus Napisano 9 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2010 W takim razie ktoś będzie? Sobota czy niedziela, bo mnie jest to obojętne.
picasso11 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Napisano 9 Kwietnia 2010 Centrum Sportu i Rekreacji w Dąbrowie Górniczej pragnie zaprosić wszystkich chętnych, do wzięcia udziału w „Rajdzie Rowerowym”. Impreza odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 11:00. Start oraz meta rajdu będzie usytuowana na terenie Centrum Sportów Letnich – Park „Zielona”, przy ul. Letniej 9. Trasa liczy ok. 23 km, i będzie przebiegać wokół jezior: Pogoria III i IV. Dla wszystkich uczestników będzie przygotowany poczęstunek. Rozlosujemy również atrakcyjne nagrody. To dla tych co nie wiedzą a chcą wiedzieć Boguś...piszesz się na ten rajd???
Shogun Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Jutro ma być zimnica i deszcz, umówmy się tu na forum o 9:00 (jutro) i zdecydujemy, czy opłaca się jechać. Jak będzie w miarę to o tej 10:00 na betonach może być. P.S. A teraz ktoś idzie pojeździć? Jak coś to sms: 511321645.
@lek Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Szkoda, że nie włączam neta przed wyjściem na bajka, bo bym się przyłączył O 18:40 wyjechałem z domu i udałem się w kierunku Pogi IV, a potem na Siewierz. Jutro planuje z kumplem traskę siłową, ale około 12, o 10 jest jeszcze zimno
Shogun Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 No i jest w miarę. bogus92 daj znać czy będziesz.
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2010 Wybaczcie panowie, ale nie zajrzałem do tego tematu dzisiaj rano. To może jutro o 11.00 tak jak miało być pierwotnie? picasso11 oczywiście, że się piszę na ten rajd. Z resztą sam ci o nim mówiłem i pisałem o nim kilka postów wyżej niż ty.
Shogun Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Ok, mogę się stawić o 11:00. Zajrzę tutaj jutro około 10:00, jak nikt nie potwierdzi jadę na północ (mieszkam w Ujejscu).
Mod Team bogus Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2010 Jeśli będzie w miarę i nie będzie padało to ja prawdopodobnie przyjadę. Chyba, że nie wyrobię się do tej godziny to przepraszam za zamieszanie. Zajrzę do tego tematu po trochę 10. Mnie niestety nie będzie o 11.00.
browm Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Panowie nie wiem czy można ale z chęcią bym sie przyłączył do jakiejś spokojnej wycieczki może być nawet dziś na 11 spokojnie bym sie wyrobił Witam Panowie nie wiem czy można ale z chęcią bym sie przyłączył do jakiejś spokojnej wycieczki może być nawet dziś na 11 spokojnie bym sie wyrobił może coś w tygodniu popołudniem ? tak około 17:00
Shogun Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Niestety leje... Może po południu o ile co nieco się przejaśni?
Mod Team bogus Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2010 Wątpię by coś się przejaśniło, patrzyłem na prognozę pogody i jest fatalnie. Ale zobaczymy, będę co jakiś czas zaglądał na forum.
@lek Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Miałem dzisiaj potestować nowe ustawienie siodełka, ale widzę że nie bedzie mi to dane przez ten cholerny deszcz
Mod Team bogus Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2010 Chyba pozostaje umawianie się już na następny weekend. Może zbierzemy się na Dąbrowski Rajd Rowerowy. Umówimy się wcześniej gdzieś na Pogorii, a potem dojedziemy na start i przejedziemy trasę z dąbrowianami. Później można jeszcze gdzieś skoczyć razem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.