krzychu22 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Teraz już się szkoła kończy więc w najbliższy weekend jak najbardziej można jechać. Ewentualnie gdzie jest miejsce spotkania??
sssbus Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Kurde mi te dwa najbliższe tyg nie odpowiadają a w dni normalne to ja pracuję. Dopiero po 20 będę miał więcej czasu na jakieś dalsze jazdy. Obczajcie temat Górka św Anny bo 12 jedziemy tam z Gliwic zapraszam, tam wszystko jest napisane
luzzer Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 no chciałbym więcej ludzi zebrać ale myślałem o sobocie może niedziela
krzychu22 Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Ja jestem chętny ale raczej coś bliżej domu, może innym razem. Ale chętnie gdzieś pojadę jestem otwarty na propozycje i terminy.
niemka22 Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Również chętnie gdzieś się wybiorę w okolice Dąbrowy i nie tylko:) przede wszystkim w tygodnu ...popołudniami, bo z weekendami to różnie bywa...raz rower raz trekking:) jest w okolicy sporo ciekawych tras wartych przejechania...wiec jak cos... bede pisac:)
sssbus Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 hej hej ja to bym sobie Kraków zaliczył w którąś sobotę. Może 25 czerwca ktoś by chciał pojechać do KRK?? ja wtedy mam cały dzień wolnego prawdopodobnie i chętnie się wybiorę z paroma rowerzystami ;p
krzychu22 Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Właśnie 25 jest wyjazd do Krakowa z Katowic, więc ja też z nimi pojadę.(kilka tematów wyżej)
sssbus Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 No i nic nie wyszło będę zajęty 25 ohh co za fatalne terminy ostatnio mi się przydarzają ostatnio kurde (praca)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.