sssbus Napisano 13 Września 2010 Napisano 13 Września 2010 ja się nadal zastanawiam, jak będę miał całkowicie wolny dzień od czegokolwiek to pewnie się skuszę na tą zabawę
sssbus Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Ja pasuje z tym maratonem, praca i mecz, a mecz to świętość !
piootrj Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Ja pasuje z tym maratonem, praca i mecz, a mecz to świętość ! Mówi się trudno. A swoją drogą to spore zainteresowanie, oby tylko pogoda dopisała, a szykuje się fajna imprezka Takie nieoficjalne mistrzostwa Zagłębia w jeździe na czas, bo taka nazwa by bardzie pasowała, w końcu to płaska jak stół 25 km trasa, będzie ogień
silvian Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Mówi się trudno. A swoją drogą to spore zainteresowanie, oby tylko pogoda dopisała, a szykuje się fajna imprezka Takie nieoficjalne mistrzostwa Zagłębia w jeździe na czas, bo taka nazwa by bardzie pasowała, w końcu to płaska jak stół 25 km trasa, będzie ogień Jakoś nie widzę tego wspólnego startu 300 ludzi z jednego miejsca, gdzie za 20 metrów zaczyna się ścieżka na szerokość 2 rowerów.
piootrj Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Jakoś nie widzę tego wspólnego startu 300 ludzi z jednego miejsca, gdzie za 20 metrów zaczyna się ścieżka na szerokość 2 rowerów. W regulaminie stoi, że będą puszczani grupami, stąd moja uwaga o jeździe na czas
DEVILEK Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Startowac nie moge, a chcialem, ale dzisiaj sie przejechalem kawalkiem trasy. Dobre kopyto + opony i ... Fajne sciezki tam macie ogolnie.
sssbus Napisano 19 Września 2010 Napisano 19 Września 2010 poszczycić to raczej nie mamy się czym w DG ale może za parę latek jak się porobi coś nowego w mieście to czemu nie
kuls Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Witam, Ja pierwszy raz po przeprowadzce do dąbrowy... i tak sobie pomyślałem, czy któryś z rowerowej braci miał ocoh0tę wybrać się w najbliższą sobotę do krakowa?? A druga opcja: jedziemy samochodem do krakowa i z tamtąd udajem się gdzieś w polskę
kuls Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Nastąpiła zmiana planów, jutro wybieram się jednak do Ojcowa. Jest jakiś chętny?
Mod Team bogus Napisano 19 Listopada 2010 Mod Team Napisano 19 Listopada 2010 Czyżby Dąbrowianie zapadli w zimowy sen?
piootrj Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Czyżby Dąbrowianie zapadli w zimowy sen? Ktoś śpi ten śpi W weekendy jeszcze staram się jeździć w terenie, w tygodniu pozostaje już tylko trenażer Niestety weekendowe treningi robię dość wcześnie i ciężko kogoś wyciągnąć
Mod Team bogus Napisano 20 Listopada 2010 Mod Team Napisano 20 Listopada 2010 Ja też wyjeżdżam głównie w piątek, sobotę czy niedzielę, bo niestety jak wracam ze szkoły to jest już ciemno.
Mod Team bogus Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2011 Może Dąbrowianie w końcu obudzą się z zimowego snu i odezwą się na forum. Jeśli ktoś miałby ochotę na wspólny wyjazd na dzisiejszą ZMK to razem z kilkoma osobami (3 - 5 jak do tej pory) zbieramy się w centrum DG, koło fontanny z Bobrem. Następnie dojeżdżamy do Sosnowca taką grupą na ZMK. Godzina zbiórki to 13:00, jeśli ktoś miałby się spóźnić proszę o kontakt na GG. Wyruszamy zapewne około 13:30. Zapraszamy do naszej grupki rowerzystów, na pewno będzie miła atmosfera, bo jak wiadomo im więcej nas tym fajniej się jedzie. Poza tym obecne prawo pozwala nam na utworzenie peletonu, więc i na jazdę obok siebie bez łamania przepisów ruchu drogowego. Pozdrawiam i zapraszam! bogus92
luzzer Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Witam jak w temacie szukam kogoś do wspólnej jazdy ale bez przesady gdyż jeżdżę bardziej rekreacyjnie nisz wyczynowo
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2011 Mod Team Napisano 22 Maja 2011 Chętnie przygarnę osobę lubiącą jeździć i zwiedzać okolice Dąbrowy Górniczej. Jeśli masz ochotę na wspólną jazdę to zapraszam do kontaktu na GG lub mail. Może w końcu uda się stworzyć w mieście jakąś grupkę osób regularnie ze sobą jeżdżących. Pozdrawiam, a chętnych do wspólnego śmigania zachęcam do pisania do mnie, a na pewno kiedyś spotkamy się na trasie.
sssbus Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Hej, ja chętnie bym się wybrał na jakieś wycieczki, soboty jedynie mam wolne. Ostatnio lubię w ciepłe noce pojechać sobie na Pogorię IV , ale jak jest ciepło Więc zapraszam do jazdy na prv czy tu można się zgadać
Mod Team bogus Napisano 28 Maja 2011 Mod Team Napisano 28 Maja 2011 Tu też można się zgadać Choć jak widać w ten weekend pogoda nie dopisuje, może w następny będzie lepiej.
sssbus Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 A no w ten weekend mamy wspaniałą pogodę A miało być tak pięknie:) może jakąś nocną trase? Fajnie jak będzie ciepło sobie pojechać 21-22 z centrum na Pogorie 3 potem 4 i takie kółko zrobić Albo ewentualnie coś ambitniejszego i w nocy pojechać zupełnie daleko kiedyś jak będzie ciepełko może Kraków, Częstochowa albo Tarnowskie Góry??
Mod Team bogus Napisano 28 Maja 2011 Mod Team Napisano 28 Maja 2011 Nie mam oświetlenia w rowerze, poza tym jakoś nocne jazdy mnie nie bawią tak jak ciebie, ale może ktoś inny się skusi. Jeśli będzie ładna pogoda w przyszły weekend to można bez problemu zorganizować jakąś przejażdżkę.
luzzer Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 a ja bym sie pisał na przyszły weekend tylko gdzie ??
luzzer Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Jest ktoś chętny do wspólnego śmigania?? tak właśnie ja jestem chętny tak jak wyrze pisałem proponuje sie kiedyś spotkać i śmignąć gdzieś na próbę zobaczyć jak tempo styl jazdy itp a trasę proponuje aby sie wybrać blisko na dorotkę znam tam fajna trasę
sssbus Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 kiedy jedziesz/jedziecie? to jak am rade to się podepnę na dorotkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.