Skocz do zawartości

Dąbrowa Górnicza

picasso11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja się nadal zastanawiam, jak będę miał całkowicie wolny dzień od czegokolwiek to pewnie się skuszę na tą zabawę :)

Napisano

Ja pasuje z tym maratonem, praca i mecz, a mecz to świętość !

Mówi się trudno.

A swoją drogą to spore zainteresowanie, oby tylko pogoda dopisała, a szykuje się fajna imprezka :) Takie nieoficjalne mistrzostwa Zagłębia w jeździe na czas, bo taka nazwa by bardzie pasowała, w końcu to płaska jak stół 25 km trasa, będzie ogień :)

Napisano

Mówi się trudno.

A swoją drogą to spore zainteresowanie, oby tylko pogoda dopisała, a szykuje się fajna imprezka :) Takie nieoficjalne mistrzostwa Zagłębia w jeździe na czas, bo taka nazwa by bardzie pasowała, w końcu to płaska jak stół 25 km trasa, będzie ogień :)

Jakoś nie widzę tego wspólnego startu 300 ludzi z jednego miejsca, gdzie za 20 metrów zaczyna się ścieżka na szerokość 2 rowerów.

Napisano

Jakoś nie widzę tego wspólnego startu 300 ludzi z jednego miejsca, gdzie za 20 metrów zaczyna się ścieżka na szerokość 2 rowerów.

W regulaminie stoi, że będą puszczani grupami, stąd moja uwaga o jeździe na czas :)

Napisano

poszczycić to raczej nie mamy się czym w DG ale może za parę latek jak się porobi coś nowego w mieście to czemu nie :icon_mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Ja pierwszy raz po przeprowadzce do dąbrowy...

i tak sobie pomyślałem, czy któryś z rowerowej braci miał ocoh0tę wybrać się w najbliższą sobotę do krakowa??

A druga opcja: jedziemy samochodem do krakowa i z tamtąd udajem się gdzieś w polskę

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Czyżby Dąbrowianie zapadli w zimowy sen?

Ktoś śpi ten śpi :)

W weekendy jeszcze staram się jeździć w terenie, w tygodniu pozostaje już tylko trenażer :D

Niestety weekendowe treningi robię dość wcześnie i ciężko kogoś wyciągnąć :thumbsup:

• 5 miesięcy temu...
  • Mod Team
Napisano

Może Dąbrowianie w końcu obudzą się z zimowego snu i odezwą się na forum.

Jeśli ktoś miałby ochotę na wspólny wyjazd na dzisiejszą ZMK to razem z kilkoma osobami (3 - 5 jak do tej pory) zbieramy się w centrum DG, koło fontanny z Bobrem.

Następnie dojeżdżamy do Sosnowca taką grupą na ZMK.

Godzina zbiórki to 13:00, jeśli ktoś miałby się spóźnić proszę o kontakt na GG.

Wyruszamy zapewne około 13:30.

Zapraszamy do naszej grupki rowerzystów, na pewno będzie miła atmosfera, bo jak wiadomo im więcej nas tym fajniej się jedzie.

Poza tym obecne prawo pozwala nam na utworzenie peletonu, więc i na jazdę obok siebie bez łamania przepisów ruchu drogowego.

Pozdrawiam i zapraszam!

bogus92

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam jak w temacie szukam kogoś do wspólnej jazdy ale bez przesady gdyż jeżdżę bardziej rekreacyjnie nisz wyczynowo

• Mod Team
Napisano

Chętnie przygarnę osobę lubiącą jeździć i zwiedzać okolice Dąbrowy Górniczej.:D

Jeśli masz ochotę na wspólną jazdę to zapraszam do kontaktu na GG lub mail.

Może w końcu uda się stworzyć w mieście jakąś grupkę osób regularnie ze sobą jeżdżących.

Pozdrawiam,

a chętnych do wspólnego śmigania zachęcam do pisania do mnie, a na pewno kiedyś spotkamy się na trasie. :icon_mrgreen:

Napisano

Hej, ja chętnie bym się wybrał na jakieś wycieczki, soboty jedynie mam wolne. Ostatnio lubię w ciepłe noce pojechać sobie na Pogorię IV , ale jak jest ciepło :P Więc zapraszam do jazdy na prv czy tu można się zgadać :)

Napisano

A no w ten weekend mamy wspaniałą pogodę :P A miało być tak pięknie:) może jakąś nocną trase? Fajnie jak będzie ciepło sobie pojechać 21-22 z centrum na Pogorie 3 potem 4 i takie kółko zrobić :P Albo ewentualnie coś ambitniejszego i w nocy pojechać zupełnie daleko kiedyś jak będzie ciepełko może Kraków, Częstochowa albo Tarnowskie Góry??

• Mod Team
Napisano

Nie mam oświetlenia w rowerze, poza tym jakoś nocne jazdy mnie nie bawią tak jak ciebie, ale może ktoś inny się skusi.

Jeśli będzie ładna pogoda w przyszły weekend to można bez problemu zorganizować jakąś przejażdżkę.

Napisano

Jest ktoś chętny do wspólnego śmigania??

tak właśnie ja jestem chętny tak jak wyrze pisałem proponuje sie kiedyś spotkać i śmignąć gdzieś na próbę zobaczyć jak tempo styl jazdy itp a trasę proponuje aby sie wybrać blisko na dorotkę znam tam fajna trasę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...