Skocz do zawartości

Dąbrowa Górnicza

picasso11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A czy ktoś z szanownych kolegów startuje 19 września w dąbrowskim maratonie? Tak się zastanawiam ale nie wiem czy się nie ośmieszę :icon_confused:

Napisano
  W dniu 31.08.2010 o 13:21, silvian napisał:

A czy ktoś z szanownych kolegów startuje 19 września w dąbrowskim maratonie? Tak się zastanawiam ale nie wiem czy się nie ośmieszę :)

Ja się zapisałem, taka impreza pod nosem, trzeba spróbować ;)

Napisano
  W dniu 31.08.2010 o 19:18, @lek napisał:

Pokaż mi, gdzie jest choćby mała wzmianka o tym wyścigu :D

@lek no tutaj masz więcej o tym maraton rolkowo-rowerowy - bardziej by do tego pasowała nazwa półmaraton rowerowy ;)

sssbus można startować samemu, przynajmniej tak wynika z regulaminu.

Wyciąg z regulaminu:

1. Prowadzona będzie klasyfikacja:

-generalna ( rolki + rowery),

-wiekowa kobiet i mężczyzn ( rolki ),

-wiekowa kobiet i mężczyzn ( rowery ):

Napisano

Spróbuj tu: Mój odnośnik

Do 3 września zapisują w pary potem można indywidualnie.

EDIT: kolega wyżej mnie ubiegł :D

Dalej nie rozwiewa to moich wątpliwości czy startować. Nie jestem zaawansowanym rowerzystą. 25 km nie jest dystansem sprawiającym trudność, bardziej boję się o czas przejazdu, ma ktoś doświadczenia z tej trasy?

Napisano
  W dniu 31.08.2010 o 19:33, silvian napisał:

Dalej nie rozwiewa to moich wątpliwości czy startować. Nie jestem zaawansowanym rowerzystą. 25 km nie jest dystansem sprawiającym trudność, bardziej boję się o czas przejazdu, ma ktoś doświadczenia z tej trasy?

Kiedyś z uporem maniaka trenowałem dookoła pogorii robiąc po trzy kółka w trakcie treningu (dystans właśnie wychodził ok. 25 km jednego okrążenia), najlepszy czas jaki wtedy wykręciłem to było 50 minut, oczywiście jednego kółka żeby nie było że jakiś cyborg jestem :D Ale najważniejsze żeby była dobra zabawa i okazja do poznania braci rowerowych z okolic ;)

Napisano
  W dniu 31.08.2010 o 19:36, piootrj napisał:

Ale najważniejsze żeby była dobra zabawa i okazja do poznania braci rowerowych z okolic ;)

A może masz i rację. Kiedyś trzeba spróbować, nawet namówiłem koleżankę rolkarkę, razem zawsze raźniej :D

Jeśli piszesz o 25 km to masz na myśli obwód Pogoria IV ?

Napisano
  W dniu 31.08.2010 o 19:45, silvian napisał:

A może masz i rację. Kiedyś trzeba spróbować, nawet namówiłem koleżankę rolkarkę, razem zawsze raźniej :D

Jeśli piszesz o 25 km to masz na myśli obwód Pogoria IV ?

Też szukam rolkarza lub rolkarki żeby wziąć udział w klasyfikacji łącznej, może być fajna zabawa. Jakby ktoś słyszał o chętnym/chętnej niech da znać ;)

Moja trasa przebiegała dookoła III i IV.

• Mod Team
Napisano

Też z miłą chęcią wziąłbym udział, ale trzeba by zobaczyć na pogodę.

I zgłoszenia od 4.09 dla osób indywidualnych.

Może uda nam się poznać.

Panowie co wy na to żeby wpisać Forum Rowerowe Team do formularza?

Może poznamy się po naklejkach jeśli macie.

Napisano

Ale co 5 września? To dziś, gdybyś mógł rozwinąć myśl. Jeżeli chciałbyś dziś jechać to chyba i tak kupa ponieważ będzie padać a teraz pada nawet ładnie

Napisano

A no dziś to i tak pogoda się nie nadaje za bardzo, ale w końcu wrzesień, nie ma co liczyć na jakieś super warunki ;) a tak bym sobie poszalał jeszcze.

Napisano

Też prawda w wakacje było dużo tej pogody ale czasu miałem mniej teraz szkoła i.. czasu też za dużo nie mam ino co w weekendy ;p

Napisano

może pogoda w weekend dopisze i się pojedzie ? Oby się pogoda zmieniła na weekend bo cholera dawno nie było ładnej pogody wczoraj w DG było elegancko ale tylko 1 dzień to za mało:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.