sssbus Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Pewnie że można my jesteśmy tolerancyjni (ale do jakiś granic) hehe. Wiesz ze ja nie używam tego stwierdzenia jaką jadę średnią, ja osobiście jadę w takim tempie w jakim się dobrze jedzie grupą a samemu zawsze szybciej, nie jestem zainteresowany zapierdzielaniem bo to sensu nie ma
tairix Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 trzeba ustalić termin wycieczki najlepiej to w niedziele jutro cały dzień wolny pogoda dopisuje jak by ktoś chciał pisć prv najlepiej jak by dużo osób pojechało a trasę to już się wykombinuje mało to mamy terenu
sssbus Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Ja odpadam w niedzielę niestety jadę do Częstochowy pomodlić się ....... żartuję, ale nie dam rady. Od Poniedziałku codziennie wolny praktycznie, myślałem o Krakowie (przez Ojców) może? Tylko czy chcecie w 2 strony jechać czy w jedna? jeżeli w 2 to mi napiszcie bo nie wiem czy kondycyjnie bym podołał temu zadaniu, ale myślę że tak. Ja osobiście proponowałbym wycieczkę z rana i żeby posiedzieć tam w KRK czy gdziekolwiek indziej piwko jakieś małe z sokiem hehehe z tym sokiem żartuję, coś zjeść (obiadek) i wrócić jeżeli blisko to rowerem jeżeli dalej to naszym wspaniałym PKP. Co wy na to?? Ogólnie nie lubię jeździć na czas i na ilość kilometrów
tairix Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Słuchajcie ja bym zrobił tak bo czasu szkoda od wtorku jestem wolny do czwartku ekipę trzeba zebrać wolne osoby które chciały by jechać trasa i w drogę ja jestem otwarty na wszystkie propozycje
sssbus Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 No to kto jeszcze chętny na razie jestem Ja sssbus i tairix. Piszcie ludzie na prv jak coś czy to do mnie czy do kolegi wyżej
@lek Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Ja jutro jadę w stronę Przeczyc na pętelkę, trasa około 50km - można ją w trakcie zmienić
Mod Team bogus Napisano 21 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 21 Sierpnia 2010 Od wtorku jestem prawie non stop wolny (ogranicza mnie kurs prawa jazdy). Co do wycieczki to proponuję jakąś po nieco bliższej okolicy, na przykład do Poręby lub w inne okolice Jury.
tairix Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 To jaka wycieczka i gdzie oraz najważniejsze kto ??
sssbus Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Ja się pisze, a gdzie ?? kurcze nie mam pojęcia a Ta Poręba to coś w niej fajnego?? Ogólnie mi się coś chciało w okolice jury pojechać więc jak tam coś jest ładnego w tym mieście to można pojechać A może Złoty Potok?? w 2 str lekko ponad 100 km co Wy na to??
Mod Team bogus Napisano 23 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2010 Panowie wybaczcie, ale dopiero w środę popołudniu będę rowerowo dostępny. Jeśli ktoś byłby chętny na środę to zapraszam.
sssbus Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 No nic ja w środę prawdopodobnie nie będę dostępny czasowo, no nic następnym razem się pojedzie nie będziemy płakać
tairix Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Przykro mi ale właśnie sie dziś dowiedziałem że cały tydzień pracuje jak toś by był chetny daleko wyjechać tak na minimum 7-8 h to we wtorek 31 jestem wolny cały dzień wiec pisać ale w tym tygodniu nici ;// Sorki
sssbus Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Hej niedługo weekend to może coś byśmy zakręcili na ten temat rowerami?? Jest ktoś wolny w weekend? Bo ucichło coś na Dąbrowie z jazdą jakby nikogo nie było
Szmit Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja bym mógł. Tylko zależy od średniej i dystansu, ostatnio nie jeżdżę tak często jak kiedyś. Ano i deszczowo ma być, ale ile w tym prawdy...
sssbus Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 średnia kurde bo ja to wiem hehe ja jeżdżę dla przyjemności nie dla prędkości, tak raczej spokojnie jeżdżę co do dystansu to mi nie jest w cale problem zrobić 150 km nawet ale żeby do jakiegoś fajnego miejsca dojechać Myślałem o Złotym Potoku żeby się wybrać bo tam mnie nie widzieli Albo Opole Opole to koło 110 km ale drogą krajową nr 94 ale ja drogą nie chciałby śmigać tylko jakimiś zadupiami więc dodatkowe 20-30 km, no powiedzmy że 150 km by się zrobiło (trasy dokładnie nie znam) a powrót pociągiem można zorganizować, ewentualnie wersja dla imprezowiczów taka że zostajemy tam na noc i wracamy rano rowerem lub pociągiem popołudniu a przed południem się coś pozwiedza miasto Ogólne każdy taki wypad mnie interesuje czy to tu czy gdzieś indziej (Wisła, Krk, Częstochowa itp itd, ale w Częstochowie to ostatnio byłem). Więc zgłoście się osoby chętne na taki wypad 1 dniowy czy 2 dniowy
sssbus Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja plus ekipa z S-c i paru ziomków z DG prawdopodobnie będziemy jechać 5 Września 2010 do Krakowa na cały dzień. Będę wiedział czy jedziemy na 100% dopiero 1,2 Września, jak tak to tylko pogoda stanowi niepewność. Ale jestem dobrej myśli i jednak pogoda nam nie przeszkodzi. Jak ktoś chce z Jaworzna jechać to zapraszam lecz tak jak wcześniej wspominałem 1,2 będę wiedział czy na 100% Teraz zapuszczam info może ktoś jeszcze się wybierze. Zapraszam. Zamieściłem tą informację w 3 tematach: Sosnowiec Jaworzno i Dąbrowa Górnicza
Mod Team bogus Napisano 28 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 28 Sierpnia 2010 Panowie, byłbym chętny ale nie 5 września. Jeśli nastąpiłaby u was zmiana terminu, to proszę rozważcie 4 i 12 września. Mam nadzieję, że w te dni nic się nie wydarzy i nie będę znów musiał odwoływać moje przybycie.
sssbus Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Niestety jak dojdzie do zmiany to tylko na następny tydzień, ponieważ nie każdy na wolne 4 (ja mam wesele - praca) i jeszcze parę osób wspominało że coś mają w sobotę. Ale jeżeli się coś zmieni to na pewno poinformuję na forum
sssbus Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Oby pogoda dopisała bo ta co jest obecnie nie zachęca do jazdy
sssbus Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Bo jak tak dalej będzie to znowu pozalewa i będziemy pontonem do KRK płynąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.