Piotrek2423423 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam serdecznie, mam taki problem, przeszukałem te forum oraz google jak sciagnac kasete ale wszystkie napotkane kasety sa inne od mojej i nie wiem jakiego klucza do niej użyć/kupić do innych jest potrzebny bacik Mój odnośnik oraz drugi klucz Mój odnośnik a ja chyba nie potrzebuje tego drugiego klucza tylko chyba jakis inny, prosze was o porade, po nizej zamieszczam moja kasete: oraz P.S. prosze was o jakies info jak mam tą kasete i w jaki klucz sie zaopatrzyć? zgóry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To nie kaseta tylko wolnobieg. Musisz kupić klucz do wolnobiegów, bacik nie będzie ci potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek2423423 Napisano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a jak wygląda ten klucz do wolnobiegu? może ktoś podesłać link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSMK Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Niezły syff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Hehehehe...Mucios92 fajna animacja ...Sorry za offtopic. A co do syfu to prawda...chyba niezbyt dbałeś/dbasz o napęd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek2423423 Napisano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dalej nie wiem jaki dokładnie w jaki klucz mam się dokładnie zaopatrzyć ;/ ten link jest do kilku rodzai kluczy może ktoś mi w końcu dokładnie wskazać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Idź do sklepu rowerowego i poproś o klucz do wolnobiegu. Będzie najszybciej i najtaniej. http://www.allegro.pl/item962526312_klucz_do_wolnobiegu_nakrecanego.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja mam dokładnie taki klucz i używam go i do kaset i do wolnobiegów Przy odkręcaniu wolnogiegu (w lewo) przygotuj sie na zacięty opór ze strony tego zębiska, najlepiej zanieś koło do jakiegoś rowerowego tam zazwyczaj za darmo odkręcają takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.