MaltaBike Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 Po świętach Wielkanocnych rusza wypożyczalnia, serwis i sklep rowerowy - MaltaBike-http://maltabike.pl/ Zapraszamy ps. prosimy o sugestie dotyczące: 1. lokalizacji nowych punków wypożyczalni i serwisów 2. lokalizacji płatnych parkingów i przechowalni za wszelkie info z góry dziękujemy
Biera Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 fajny pomysł przechowalnia przydałaby się przede wszystkim pod starym browarem i na starym rynku. co do wypożyczalni - w puszczykowie przy stacji kolejowej i nad rusałką sam korzystał nie bede, ale pomysł fajny:) aaaaaaaaaaaaaa i mistrzostwem świata byłaby otwarta 24 h przechowalnia (ewentualnie wypożyczalnia) przy teatralce. To pozwoliłoby trzymać tam dyżurny miastowy rower, na który można by wsiąść po przejechaniu PST z osiedli piątkowskich. dojeżdżamy PST do teatralki, siup na rower i do miasta. potem na teatralke rower do przechowalni a dalej PST do domu.
SEBAQ Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 pomsl moze tak ale to wszystko pozyczylm tam kiedys przyczepke ktora zniszczyla mi rower ...... wypozyczalnie sie wypiela powiedzieli ze nie musze byc ich klientem
TocaS Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Dzisiaj widziałem jak pracujecie. Stałem przy waszej wypożyczalni, żeby na chwile odsapnąć. Kobieta pożyczała rowerek z siedziskiem dla dziecka i spodobało mi się, że Pan wypożyczający zaproponował włożyć na małą główkę szkraba kask.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.