Skocz do zawartości

MaltaBike-wypożyczalnia, serwis i sklep rowerowy

MaltaBike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po świętach Wielkanocnych rusza wypożyczalnia, serwis i sklep rowerowy - MaltaBike-http://maltabike.pl/

Zapraszamy

ps. prosimy o sugestie dotyczące:

1. lokalizacji nowych punków wypożyczalni i serwisów

2. lokalizacji płatnych parkingów i przechowalni

za wszelkie info z góry dziękujemy

Napisano

fajny pomysł;) przechowalnia przydałaby się przede wszystkim pod starym browarem i na starym rynku.

co do wypożyczalni - w puszczykowie przy stacji kolejowej i nad rusałką

sam korzystał nie bede, ale pomysł fajny:)

aaaaaaaaaaaaaa

i mistrzostwem świata byłaby otwarta 24 h przechowalnia (ewentualnie wypożyczalnia) przy teatralce. To pozwoliłoby trzymać tam dyżurny miastowy rower, na który można by wsiąść po przejechaniu PST z osiedli piątkowskich. dojeżdżamy PST do teatralki, siup na rower i do miasta. potem na teatralke rower do przechowalni a dalej PST do domu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

pomsl moze tak ale to wszystko pozyczylm tam kiedys przyczepke ktora zniszczyla mi rower ...... wypozyczalnie sie wypiela powiedzieli ze nie musze byc ich klientem

• 2 miesiące temu...
Napisano

Dzisiaj widziałem jak pracujecie. Stałem przy waszej wypożyczalni, żeby na chwile odsapnąć. Kobieta pożyczała rowerek z siedziskiem dla dziecka i spodobało mi się, że Pan wypożyczający zaproponował włożyć na małą główkę szkraba kask.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...