jonypi Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Witam! Ma ktos ta srobke która zaklada sie na weżyk od strzykawki i która przykreca sie do tłoczka? POtrzebuje takowej do odpowietrzenia. Kupie, pozycze (moze ktos mi przyslac w kopercie - odesle, lub moze ktos wie czy cos moze byc w zamian) Dodam ze musze odpowietrzyc MAGURA - Marta. Moze ktos napisze cos milego w tym temacie? Czytalem co jest na forum w tym temacie, ale jest malo.
DominikM Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Taką "śrubkę" dostaniesz w każdym sklepie rowerowym - idealnie pasuje wentyl dunlopa - musisz tylko wywalić gumkę / kulkę od strony zaworu, na to założyć rurkę, do niej podpiąć strzykawkę i gotowe
jonypi Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 sprawdzone kolego? Napisz do mnie na gg bo mam kilka pytan: 6940700
DominikM Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Sprawdzone - odpowietrzałem tak kilka razy marty, trzeba dobrze dokręcać bo brakuje o-ringa ale wynik jest zadowalający jak na zestaw odpowietrzający za 5 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.