exist Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 W poniedziałek po południu zamówiłem plecak Kellys Sprint i bukłak. Paczka ma iść Pocztą Polską za pobraniem. Po zamówieniu nie dostałem żadnego mejla. Dzwoniłem wczoraj i dzisiaj - nikt nie odbierał. Czy ten sklep to jakiś przekręt? Co robić? oto adres strony www.e-rowerowy.com
Miecho87 Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 No skoro ma iść za pobraniem, to znaczy, że tak naprawdę nic się jeszcze nie stało. Próbuj się dalej kontaktować, może się czegoś dowiesz.
gdy Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 poczta ma 2 tygodnie na dostarczenie priorytetu więc czasem trzeba sie uzbroić w cierpliwość
exist Napisano 23 Marca 2010 Autor Napisano 23 Marca 2010 Dzięki za info. Będę dzwonił dalej. Może maila do nich napisze.
gbates Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 Też tam zamawiałem i mam podobne odczucia. Co prawda rozmawiałem z gościem ze sklepu przez gg, ale on powiedział, że teraz wyjechał i nie jest w stanie mi odpowiedzieć co z moim zamówieniem. Następnego dnia napisałem maila i nie ma odzewu od dwóch dni. Raczej słaby ten sklep. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.