Kurier Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 witam Pokusiłem się o stworzenie informacji w nowym wydaniu na temat kurierów rowerowych. Jestem ciekaw co o tym myślicie. www.kurierrowerowy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Strona spoko dla osób w temacie ostrego koła i pracy kuriera rowerowego. Z tego co widzę, strona jest w powijakach i jest jeszcze nie dopracowana, a informacje na niej się pokrywają ze sobą i są że tak powiem bardzo okrojone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Strona ok, ale skoro chcesz, aby była czytana i często odwiedzana, to nie popełniaj błędów. Niezależnie piszemy łącznie Ogólnie wrażenia pozytywne. Pozdrawiam, Cybul26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hmm strona do rozwinięcia tak jak pisali koledzy wyżej, ale odkąd wszedłem na Twoja stronę towarzyszyło mi jedno pytanie: po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurier Napisano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 teksty będą dopracowywanie z czasem jak się stronka przyjmie i będzie nią zainteresowanie byk poprawiony po co? dla zabawy kiedyś szukałem info na temat kurierki i znalezienie czegoś sensownego to gehenna, więc sam zrobiłem info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zobacz jak strona wygląda w najnowszej Operze. Popraw błędy ortograficzne. No i dodaj coś z okolic Lublina. http://img97.imageshack.us/img97/439/tmpwio.png (obrazek jest przeskalowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 U mnie na FF 3.5.8 na Ubuntu tak samo wygląda i trzeba na czuja trafiać w te linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 na Google Chrome również kiepsko. Heh.. jak odwiedzałem twoją stronę pojawił się dźwięk dzwonka, odwróciłem się w stronę mojego rowerku myślałem że przemówił hehe.... Niestety to tylko zasługa głośników 5.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 U mnie na FF 3.5.8 na Ubuntu tak samo wygląda i trzeba na czuja trafiać w te linki. U mnie taki sam zestaw, i również kiepsko działa. Jeżeli chcesz zaistnieć, przyda się nowa szata graficzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurier Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 dziękuje wszystkim za odp szczególnie Stalker za zrzut poprawie na dniach wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.