Wiem że nie jest to pierwszy temat z tej serii ale licze na pomoc:) Z kolegą chcemy zacząć nasza przygodę z rowerami w sensie turystycznym. Na wakacje postanowiliśmy objechać polskie wybrzeże tzn. od Świnojścia aż po Gdańsk po drodze z wizytą na Helu^^ Odwiedziliśmy pare sklepów i proponawano nam duzo modeli na takie wyprawy. Jednak najcześciej był to rower firmy Giant ROAM 2 jest to właśnie taka granica cenowa jaka nas interesje. Oczywiście rower będziemy musili wyposażyć w akcesoria dostosowane do naszych wypraw.
I moje pytanie.
Co sądzicie o tym rowerze, ewentualne propozycje innych rowerów w tej cenie.
Ewentualnie co w nim wymienić na "dzień dobry"
Wiek 24, wzrost 188, waga 85
Styl jazdy: drogi, ścieżki itp.
Rower nie tylko na tak dalekie wyjazdy ale też na krótsze.
Pytanie
Gość Tomek
Witam.
Wiem że nie jest to pierwszy temat z tej serii ale licze na pomoc:) Z kolegą chcemy zacząć nasza przygodę z rowerami w sensie turystycznym. Na wakacje postanowiliśmy objechać polskie wybrzeże tzn. od Świnojścia aż po Gdańsk po drodze z wizytą na Helu^^ Odwiedziliśmy pare sklepów i proponawano nam duzo modeli na takie wyprawy. Jednak najcześciej był to rower firmy Giant ROAM 2 jest to właśnie taka granica cenowa jaka nas interesje. Oczywiście rower będziemy musili wyposażyć w akcesoria dostosowane do naszych wypraw.
I moje pytanie.
Co sądzicie o tym rowerze, ewentualne propozycje innych rowerów w tej cenie.
Ewentualnie co w nim wymienić na "dzień dobry"
Wiek 24, wzrost 188, waga 85
Styl jazdy: drogi, ścieżki itp.
Rower nie tylko na tak dalekie wyjazdy ale też na krótsze.
Pozdrawiam
Tomek
PS. w razie pytań proszę o kontakt na gg:169905
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.