sebcom Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Niestety ciężko teraz już dostać w sklepach jakieś modele z tamtego roku, które by mnie interesowały. Tak więc zostają mi modele tegoroczne i upust tutaj nie będzie wielki, ale da się coś zejść z ceny, tylko trzeba trochę przycisnąć sprzedawców (ale na razie na wiele nie ma co liczyć) I tak na oku mam dwa modele Scott Scale 60 Scott Cube Ltd Pro Cube W tamtym roku Cube miał ciekawszą konfiguracje w tej cenie. A Scott, chyba jak na tę firmę to jeszcze nie jest taka tragiczna cena. Giant i Trek nie widziałem nic ciekawego w rozsądnej cenie. Jeśli macie jakieś propozycje inne to będę wdzięczny. Mieszkam w W-wie, więc raczej wybór sprzętu jest duży tylko mała chęć wsród sprzedawców do zniżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sissy Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jak pewnie zauważyłeś, w SkiTeam'ie za posiadanie "bele jakiej" karty kredytowej masz już 5-10% zniżki przy zakupie, co wytargujesz ponadto, to zostanie Ci w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nie jest tak źle. Ja dostałem 12% rabat na Gianta z kolekcji 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 tu masz CUBE - trochę lepszy amor i hamulce http://www.bike-center.pl/index.php?p1988,cube-ltd-team-black-candy-green-2009 oczywiście polecam również Radona :-) http://www.bike-center.pl/index.php?p1871,radon-zr-team-6-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SIDtheKID Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A co byś powiedział na Garego Fishera Tassajara model 09. Cena 3000zł ? Tu masz cene sklepową z SCC http://www.ssc.pl/gf2009/Tassajara.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebcom Napisano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Faktycznie, cena nie jest zła. Tylko raz się już przymierzałem GF i jakoś geometria mi nie spasowała (genesis2). Chociaż może jakbym jeszcze jedno podejście zrobił... I jakbym chciał wymienić amortyzator to bym musiał szukać dedykowanego pod tą geometrię. A gdzie są jeszcze dostępne zeszłoroczne i czy jest dostępny model wyższy Hoo Koo E Koo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SIDtheKID Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Z modeli 2009 GF w ogóle mało się ostało. Na dzień dzisiejszy najlepsze ceny oferuje www.scc.pl Masz tam również model Hoo Koo E Koo z 2009 cena 4099zł. Tassajare mają po 3499żł. Ja bym mógł mieć model Tassajara z 2009 nowy w cenie około 3000zł ewentualnie model niższy Piranha również z 2009 cena jeszcze mi nie znana ale na pewno niższa od sklepowej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 SSC jest przedstawicielem Garego na Polskę, wieć niezależnie w jakim sklepie kupisz to i tak będzie to rower od nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SIDtheKID Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie koniecznie jest wiele innych krajów piękniejszych niż Polska stąd cena ok. 3000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie no jasne, tylko z gwarancją będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SIDtheKID Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Z gwarancją może nie ponieważ ramy Garego mają dożywotnią gwarancję, choć z tego co słyszałem to zdarzało się że sklep scc.pl ich nie uznawał i wtedy pozostaje odsyłanie ramy z dowodem zakupu bezpośrednio do producenta. Minusem sprowadzonego roweru bo o tym mowa jest na pewno jego serwisowanie w ramach półrocznej badz rocznej gwarancji (w zależności od sklepu). Wiadomo coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.