Skocz do zawartości

[do ok. 3500zł] hardtail MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niestety ciężko teraz już dostać w sklepach jakieś modele z tamtego roku, które by mnie interesowały. Tak więc zostają mi modele tegoroczne i upust tutaj nie będzie wielki, ale da się coś zejść z ceny, tylko trzeba trochę przycisnąć sprzedawców (ale na razie na wiele nie ma co liczyć)

I tak na oku mam dwa modele

Scott Scale 60 Scott

Cube Ltd Pro Cube

W tamtym roku Cube miał ciekawszą konfiguracje w tej cenie. A Scott, chyba jak na tę firmę to jeszcze nie jest taka tragiczna cena.

Giant i Trek nie widziałem nic ciekawego w rozsądnej cenie.

Jeśli macie jakieś propozycje inne to będę wdzięczny.

Mieszkam w W-wie, więc raczej wybór sprzętu jest duży tylko mała chęć wsród sprzedawców do zniżek

Napisano

Jak pewnie zauważyłeś, w SkiTeam'ie za posiadanie "bele jakiej" :icon_wink: karty kredytowej masz już 5-10% zniżki przy zakupie, co wytargujesz ponadto, to zostanie Ci w kieszeni :woot:

Napisano

Faktycznie, cena nie jest zła. Tylko raz się już przymierzałem GF i jakoś geometria mi nie spasowała (genesis2). Chociaż może jakbym jeszcze jedno podejście zrobił... I jakbym chciał wymienić amortyzator to bym musiał szukać dedykowanego pod tą geometrię. A gdzie są jeszcze dostępne zeszłoroczne i czy jest dostępny model wyższy Hoo Koo E Koo

Napisano

Z modeli 2009 GF w ogóle mało się ostało. Na dzień dzisiejszy najlepsze ceny oferuje www.scc.pl Masz tam również model Hoo Koo E Koo z 2009 cena 4099zł. Tassajare mają po 3499żł. Ja bym mógł mieć model Tassajara z 2009 nowy w cenie około 3000zł ewentualnie model niższy Piranha również z 2009 cena jeszcze mi nie znana ale na pewno niższa od sklepowej. Pozdro

Napisano

Z gwarancją może nie ponieważ ramy Garego mają dożywotnią gwarancję, choć z tego co słyszałem to zdarzało się że sklep scc.pl ich nie uznawał i wtedy pozostaje odsyłanie ramy z dowodem zakupu bezpośrednio do producenta. Minusem sprowadzonego roweru bo o tym mowa jest na pewno jego serwisowanie w ramach półrocznej badz rocznej gwarancji (w zależności od sklepu). Wiadomo coś za coś :voodoo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...