NitroS Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam Wszystkich. Mam zamiar niedługo wybrać się do ojcowa . I tu rodzi się pytanie które kieruje do was . Ponieważ mapy GuuGla Są GuPiE, bo pokazują autostrady itp., a chciałbym jechać takimi terenami "krajoznawczymi" . Z góry dzięki za wszystkie sugestie ). Pzdr. NitroS ) //Edit: Mieszkam w Kłaju o/Niepołomic o/ Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blnd Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Krak%F3w%2C+Pacho%F1skiego+1&Submit=Szukaj&cId=&sId= czerwoną przerywaną linią jest zaznaczony Szlak Orlich Gniazd - bardzo przyjemna droga. Start spod salonu Volvo i sklepie muzycznym Rock and Roll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dzięki Ci wielkie Trasa wygląda na fajną, trzeba teraz tylko ją przejechać ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamStiller Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dzięki Ci wielkie Trasa wygląda na fajną, trzeba teraz tylko ją przejechać ). Wolę zdecydowanie cross i enduro można się nieźle wpakować w ciekawe krajobrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Wiesz w sumie ja też ale dał taką trase to jade taką xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hej, ja w tegorocznych planach mam odwiedzenie Jury K-Cz, może również kawałek Szlaku Orlich Gniazd. Jakie tam będą warunki około długiego weekendu majowego (1-3maja)? Będzie tam śnieg, błoto czy raczej będzie już sucho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blnd Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Wszystko zależy od pogody choć śniegu raczej nie będzie. W weekendy (gdy pogoda dopisuje) zwykle jest bardzo dużo ludzi, zwłaszcza na odcinku doliny Prądnika. Teren jest dość spory więc wariantów tras jest bardzo dużo. Wracając do tej trasy i podłoża, główne to polna droga + asfalt, a odcinki leśne, jak pada, dość mocno błotniste i śliskie (liście i skały). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.