Skocz do zawartości

[rękawiczki] XC Długie na lato

miskov17

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze,

Otóż poszukuję jakiś długich rękawiczek na lato, priorytetem jest przynajmniej dobra wentylacja, reszta schodzi na dalszy plan. Oczywiście cena im niższa tym lepsza; na tą chwilę mam 2 kandydatów PRO oraz XTR Proszę użytkowników w/w modeli o podzielenie się uwagami, ew. o podanie innych, godnych polecenia modeli :D

Pzdr

Ostatnio sprzedałem nówki Spece Body Geometry za 105zl. Jesli mogłbyś troche dołożyć to właśnie te rękawiczki bym Ci polecił. Fakt, że nie sa tanie, ale są naprawdę świetne. Wentylacja na bardzo wysokim poziomie.

• Mod Team

Ja mogę polecić Foxy Dirtpaw http://www.allegro.p...off_road_l.html

4 sezony mają już za sobą (ten będzie piąty) i wyglądają jak nowe, 0 śladów przetarcia na wewnętrznej stronie a używam gripshiftów.

Wyglądają ładnie :icon_confused: Nie grzeją się w tym dłonie za bardzo? Do jakich mniej więcej temperatur jest dobrze?

Wczoraj odbyłem pierwszą jazdę w nowych rękawiczkach Specialized XC Lite.

Są fajne, ale u mnie ta siateczka na wierzchu nie wytrzymała całego sezonu. Poza tym zaczęły mi się zsuwać z dłoni, bo nie mają żadnego rzepu, który trzymał by je na miejscu.

Obecnie jeżdżę w 661 Descent i sobie chwalę - nawet latem jest chłodno w dłonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...