techmariner Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Witam Szanownych Forumowiczów! Jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość! Niedawno kupiłem nowy rower i teraz planuję wyposażyć się w trochę sprzętu typowo rowerowego. Przede wszystkim ubrania rowerowe. Przeglądając forum i sklepy internetowe upatrzyłem sobie kilka modeli różnych artykułów ale przed podjęciem ostatecznej decyzji i kupnem, chciałbym ocenić produkty na własne oczy i oczywiście przymierzyć co nieco ( jako że matka natura obdarzyła mnie "nietypową" budową ciała ). I tu pytania do Forumowiczów: Gdzie w Warszawie warto pojechać żeby w jednym miejscu znaleźć możliwie jak najwięcej sprzętu rowerowego (przede wszystkim ubrań i butów) ? Czy jest w Warszawie sklep typu Decathlon ale dedykowany tylko rowerom ? Ewentualnie w jakim sklepie jest duży wybór butów / ubrań? Pozdrawiam i z góry dziękuję za info!
Sol Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Rowerowych hipermarketów w stylu Decathlona raczej nie uświadczysz. Z większych sklepów możesz jeszcze sprawdzić Skiteam i Bikeman.
Szymek2525 Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Na chwilę obecną Legion-serwis ma największy sklep tylko z rowerami, ciuchami, butami i wszelkimi akcesoriami rowerowymi na Ursynowie na Belgradzkiej, ewentualnie na Modzlewskiego lub Górczewskiej www.legion-serwis.com.pl
lukaszs Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 sporo ciuchów i całkiem dużo butów mają w plusie to na Ursynowie na ul.Zamiany ale chyba tylko scotta. a tak jak ktoś wyżej polecam SkiTeam i buty Speca!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.