Potato Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam. jestem zainteresowany ta kurtką: http://www.allegro.pl/item918421352_kurtka_d_stone_soft_shell_tu_l_w_gory_windstoper.html#gallery czy ktoś miał kiedyś styczność z tą firmą/ czy moze ją polecić? Za każdą odpowiedź bardzo dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Z parametrów nie prezentuje się źle, myślę że można zaryzykować... no i cena nie jest zła jak za softshela.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potato Napisano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 właśnie dlatego zwróciła moja uwagę. jedyny szkopuł polega na tym że akcja wygasła ale z odrobiną szczęścia sprzedawca po prośbie wystawi nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreeze Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Hej Potato, zamówiłeś w końcu tą kurtkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.