Skocz do zawartości

[piasta]WinZip

mati123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Jak na mój gust to najpierw sie pyta a później kupuje. Piasta jedna z tańszych z tego sie orientuje średniej jakości.

Napisano

W moim wczesniejszym rowerze do troszke ciezszych zastosowan (duzo jazdy po gorach, hopki itd.) po ok. 3 miesiacach zaczely co jakis czas przeskakiwac zapadki. Co sie dzialo dalej z piasta nie wiem bo sprzedalem kolo. W każdym razie zycze Ci zebys nie mial z nia zadnych problemow.

Napisano

To nie najlepszy sprzęt miałem taką samą myślałem, że będzie dobra i wziełem tą najtańszą... po pewnym czasie zaczeło w niej wszystko przeskakiwać i trzeszczeć... I również jak Pan z góry nie wiem co było dalej gdyż skasowałem rower i trochę siebie. Pozdrawiam

Napisano

aha jeszcze jedno jeżeli mam obręcz na 33 dziurki na szprychy to jak włożę piastę na 36 dziurek to będzie ok?? :D

• Mod Team
Napisano

NIE ma obręczy na 33 dziurki. Jak już 32 i 36. I niestety nie będzie ok obręcz i piasta muszą mieć tą sama liczbę otworów. Skoro juz dokonałeś zakupu to masz problem w tym momencie.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Siemka może z was ktoś wie jaką ma wysokość kołnierza Winzip pod tarcze tryp nakrecany a tutaj macie link na ta stronke gdzei ona sie znajdujehttp://www.allegro.pl/item1038614201_nowa_piasta_winzip_tyl_na_tryb_pod_tarcze.html

Napisano

Mam winzipa od jakiegoś czasu do spokojnej jazdy po górach(okolice Świeradowa Zdrój)i nie mam z nią żadnych problemów. Wiecie może jaka jest jej dokładna masa?

Napisano

Tylko że ten koleś co prowadzi ten sklep nie odpisuje więc zrezygnuje z tej piasty chyba bo ja jezdze w trialu i potrzebuje jakiejs piasty mocnej :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...