xnx3000 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 U mnie w Lidlu dzisiaj (30-03) kasków leży cała góra. Jakby kto chciał to mogę kupić i wysłać A liczniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zati61 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 co za szczęście, że wpadłem na ten temat i na WAS:) Przez was jestem zmuszony kupić: licznik,kask,4xskarpetki,spodenki,sprzęt do naprawy,wieszak na rower. Mam sentyment do Lidl'a, nie to co biedronka/tesko. Ew. dam znać jeśli dużo czegoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 zati61 nie wiem czy jeszcze zdążysz kupić. U mnie w Lidlu już są resztki. Ze 5 kasków, liczników zero podobnie z gaciami i koszulkami. Skarpetki są ale ze 2 pary, no i rękawiczki. Wieszaków na rower w ogóle nie było. Nie wiem jak tam w Poznaniu może jeszcze coś zahaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 U mnie w Lidlu było dziś jeszcze 11 kasków w różnych rozmiarach, kurtki rowerowe były, jedna para damskich krótkich gaci, rękawiczek kilkanaście par i poncha, oraz ze 2 dętki i pompka. Widziałem tez z 5 kompletów oświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 A za kilka dni kolejna oferta sportowa Lidl'a. Jeśli ktoś nie zakupił licznika to będzie miał okazję kupić z panelem słonecznym: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_9096.htm Trochę dennie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Od 8 kwietnia w Lidlu będą rękawiczki , licznik , koszulki , szorty... jak zwykle firmy Crivit Sport ;] http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Czy znalazłaby się tak wspaniałomyślna osoba na forum która mogła by mi kupić 2 rzeczy z tej nowej oferty i wysłać? Bo mieszkam 80 km od najbliższego lidla... Konkretnie chodzi mi o rękawiczki rowerowe i zestaw naprawczy w torbie podsiodłowej Oczywiście dorzucę extra na jakiś czteropak piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zymelka odezwij się na gg albo PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilicz Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 A za kilka dni kolejna oferta sportowa Lidl'a. Jeśli ktoś nie zakupił licznika to będzie miał okazję kupić z panelem słonecznym: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_9096.htm Trochę dennie wygląda. Będą 3 wzory,może będzie w czym wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zati61 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 co tam, że kijowo wygląda- jakość/ceny najważniejsza jest. Niestety w 2 Lidlach zostały najgorsze resztki -zakupiłem kask(doskonały, tylko troche płytki- ale co tam wygłąd nie jest najważniejszy) Chciałem zakupić spodenki i jakąś koszulke, ale już nic nie było:( a jeżdząc w zwykłej(+plecak prawie zawsze) naprawde gniotą się i do prasowania znowu muszą iść. Może u was coś jeszcze zostało? i ktoś coś wyśle? a może wiecie/ktoś ma jakieś zbędne spodenki(z wkładką)? albo ma namiary na sklep z używana odzieżą rowerową?. Przepraszam za tyle pytań, ale tak to już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 a co sądzicie o tych rękawiczkach z nowej oferty? warte swojej ceny? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-1CAD5658-6811C3CE/lidl_pl/hs.xsl/index_9094.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 a co sądzicie o tych rękawiczkach z nowej oferty? warte swojej ceny? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-1CAD5658-6811C3CE/lidl_pl/hs.xsl/index_9094.htm Odpowiedz najlepiej będzie można udzielić dopiero mając je w ręce, ja kupiłem rękawiczki bez palców i były warte tych 12zł - ale bez rewelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ostał mi się jeden kask, kupowałem go nie dla siebie, ale okazał się troszkę za mały (to ten mniejszy z tych dwóch rozmiarów) . Kolor granatowy. Ktoś chętny? Puszczę po kosztach jak w sklepie. + przesyłka oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor1 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tylko dlaczego w Niemczech Lidl ma jakby bardziej wypasioną ofertę ? Buciki SPD za 19.99 euro i kaski jakieś fajniejsze ( przynajmniej na oko ) http://www.lidl-shop.de/de/Fahrrad-und-Kueche#fahrrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcun Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Fajne te kaski, chętnie bym taki kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Te liczniki z Lidla są niesamowite wczoraj po prostej drodze jadąc nie spiesznie "wyciągnęłam" całe 97,5 km/h szkoda że wyrzuciłam paragon ale czego się spodziewać za 19,99 zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Może masz źle rozmiar koła ustawiony? Mój działa bardzo dobrze i precyzyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 tata w zeszłym roku kupił licznik z Lidla. Daje rade jak dla niego W zeszłym roku kupiłem koszulkę rowerową, niby fajna ale gumka się wyciąga i materiał jest cieniutki i łatwo go zaciągnąć. Ostatecznie kupiłem ciuszki z Nakamury(? albo jakoś tak) trochę droższe, ale zdecydowanie lepsze ciuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Te liczniki z Lidla są niesamowite wczoraj po prostej drodze jadąc nie spiesznie "wyciągnęłam" całe 97,5 km/h szkoda że wyrzuciłam paragon ale czego się spodziewać za 19,99 zł.... Założę się, że ta prosta droga wiodła przez skrzyżowanie ze światłami . Licznik łapie zakłócenia od pętli indukcyjnych w jezdni, całkiem normalna rzecz w licznikach bez kodowanej transmisji danych. Ewentualnie inne silne pole magnetyczne, które zakłóciło pracę licznika. Rozwiązaniem jest zakup licznika z cyfrową transmisją danych, lub wykręcanie obecnego z podstawki na skrzyżowaniach z pętlami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przewodowy i kodowanie danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hehe, zasugerowałem się moim dawnym problemem z licznikiem Kelly'sa. Ale w sumie licznik odbiera tylko impulsy od magnesu na kole, więc silne pole magnetyczne w tanich licznikach może powodować takie "kfiatki" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale w sumie licznik odbiera tylko impulsy od magnesu na kole, więc silne pole magnetyczne w tanich licznikach może powodować takie "kfiatki" . No ale jak - u jednych wzbudza, a u innych nie ? Rozumiem gdyby we wszystkich licznikach tak się działo, ale jedne działają poprawnie, a inne nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Może masz źle rozmiar koła ustawiony? Mój działa bardzo dobrze i precyzyjnie. Rozmiar kół jest ok, bo już przejchałam na nim ponad 150 km, po głębokich oględzinach męża okazało się że kabelek jest przy wejściu do licznika lekko naderwany ja to zawsze jakiś bubel trafię noooooo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 W Warszawie na Ursynowie kaski Crivit białe były jeszcze dzisiaj, tak jak i kurtka damska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 był już ktoś może dziś w lidlu? Jak ktoś był to niech podzieli się wrażeniami co sądzicie o tych rękawiczkach? albo odnośnie tego kompletu do napraw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.