beetlebum Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A były może okulary z przeźroczystymi oprawkami? W którymś z poprzednich rzutów były takie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ooggii Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 tylko ciemne oprawki (pełna ramka i niepełna ramka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 @ Greegoory torba i zestaw moze słaba ale mnie już uratowała życie 2 razy w sumie taka torba za 19zł nie jest zła dlatego poprzednim razem się skusiłem (fajne mocowanie i do GT innej nie zamontuje niz podsiodlowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilbo111 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 te kaski z diodami z tyłu to takie brzydkie są ;P Nie wiem dlaczego, ale były też inne kaski których nie ma w gazetce, tz. jeden model (biały) firmowane jako crivit ale z nazwą "kask profesjonalny". Bardzo piękny kask (tylne otwory i kolorystyka wzorowane na wysokich modelach Met czy Bell) za 79 zł. Zdziwiłem się że nie było lampek (1 dioda 3 W ??) Nie pytałem ale mam wrażenie że ich w ogóle nie było. (Gdańsk - Brzeźno). Zdziwiłem się także z powodu licznika który to jest bezprzewodowy a w gazetce tego nie napisali a nawet na opakowaniu i w instrukcji tego nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greegoory Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 @Pikuas Własnie dlatego mówię, że lepsze to niż nic i w nagłym wypadku na pewno sie przyda. Dzisiaj już dokręcałem bloczki w butach @bilbo O gustach się nie rozmawia ; D Widziałem też ten profesjonalny. Wziąłbym go, ale nie mój rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilbo111 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 aha ten kask za 79 zł oczywiście kupiłem (chociaż mam już starego Met-a "A-Tomo" lecz bez tylnych otworów). Kupiłem pod wpływem emocji A były tak duże że wspomnę że już od bardzo dawna nie jeźdzę w kasku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greegoory Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jak Cię stać to czemu nie ; ) Ja mam nadzieję, że nie będzie potrzebny mi kontakt tego kasku z ziemią ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ten za 79zł to jest z poprzedniej gazetki - sam taki kupowałem ale niestety w 2 Lidlach koło mnie mało było tych rzeczy z poprzedniej oferty. moze ktos cos napisac o pompce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolopl Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zdziwiłem się że nie było lampek (1 dioda 3 W ??) Nie pytałem ale mam wrażenie że ich w ogóle nie było. (Gdańsk - Brzeźno Około 9:00 było tych lampek całkiem dużo. Czy kupił ktoś pompkę, tą dużą? Czy warto ją kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greegoory Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 @ pikuas Mała pompka fajna, ale ten wskaźnik jest doczepiany, a gwint na przejsciówce tylko auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja.. zapomniałem o tym rzucie, i przypadkiem wszedłem do Lidla po zakupy. A wyszedłem z tą dużą pompką. Przyjemnie wykonana, korpus metalowy, wydaje się solidna. Jedyne zastrzeżenie do tego plastikowego zaworu, przy zapinaniu widzę szanse na to że się złamie. O najważniejszym zapomniałem, szybko i skutecznie pompuje koła. Nie trzeba sie namachać bóg wie ile, i ciśnieniomierz pokazuje prawidłowe wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilbo111 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ten za 79zł to jest z poprzedniej gazetki - sam taki kupowałem ale niestety w 2 Lidlach koło mnie mało było tych rzeczy z poprzedniej oferty. z poprzedniej ? hm, nie widziałem nawet na :fanLidla" http://fanlidla.pl/gazetka Czy ten Crivit (za 79 zł) to też Cratoni ? Na pewno starszy model bo teraz na ich stronie takiego nie ma, ale czy w ogóle to jest ich wyrób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja kupiłem dzisiaj w Lidlu licznik i mój też nie wiem dlaczego nie wybudza się po ruszeniu a dodam że rozpędziłem się dosyć sporo może trzeba jakoś w opcjach zmienić, ogólnie licznik fajny tylko mogła by być bardziej stabilniejsza ,,stacja dokująca'' chciałem kupić też kask ale nie było, ale jutro podejdę i się zapytam obsługi bo nawet nie znalazłem żadnej wywieszki z ceną tego kasku więc może były jeszcze nie wystawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jako, ze kupilem i to dosyc sporo moge napisac co sadze o danych produktach: Kurtka- bardzo dobrze zrobiona jak na cene, fajne kieszonki, dobrze lezy, najlepsze bylo to, ze rekawy w rozmiarze L byly dluzsze od XL, dlatego wzialem L-ke bo lepiej lezala Bluza- jedyna XL jaka byla i akurat ja wzialem(szara), bardzo wygodne, guma na dole dobrze trzyma, kieszonki tez dobrze wykonane Rogi i uchwyty- strzal w dziesiatke, wczoraj mialem zamawiac na allegro rogi,a dzisiaj kupilem zestaw, ktory o niebo lepiej sie prezentuje i daje lepszy komfort, zero problemu z mocowaniem, moge dodac ze podobne chwyty na allegro z krotkimi rogami rowniez z tego samego tworzywa kosztuja 80zlt, wiec mysle ze warto bylo Spodnie dlugie(te nieodpinane) -wkladka gorsza od tych krotkich, ktore posiadam(Go-sport), gorzej sie w niej chodzilo, jest ciensza i bardziej sie gnie, jednak na siedzonku juz wszystko jest ok i oplacalo sie wrocic do sklepu Swiatelka- wszystko pieknie tylko jest jeden problem, jesli ktos zamierza mocowac blisko srodka kierownicy, radze od razu dokupic dluzsza srube, u mnie byla za krotka i musze jutro dopasowac dluzsza zeby zamocowac lampke z przodu porzadnie, ktora bardzo dobrze swieci, cena za komplet moim zdaniem bardzo dobra, tyl swieci tylko na stale ale za to dosyc intensywnie. Skarpetki- dobrze obszyte, wygodne, niby 10zlt a warto bylo, bo na rower nadadza sie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor1 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zajechałem po pracy do Lidla z zamiarem zakupu pompki stacjonarnej. Ale po bliższym ogladnięciu zrezygnowałem , wydaje się dosyć tandetnie wykonana. Chociaż za 25 zł może warto... Kupiłem natomiast małą pompkę , ta wygląda dość solidnie i całkiem fajnie pompuje się nią. Dołączony elastyczny przewód pasuje do dużych i małych zaworów , wystarczy odkręcić nakrętkę i odwrócić gumkę oraz taki mały plastikowy element wewnątrz. Po kaskach nawet smród nie pozostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gajos988 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Czyli kurtka dwa na plus dwa na minus. Czyli po prostu trzeba przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuas Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 @ Bilbo111 dokładnie z tej akcji z ostatniego tygodnia kwietnia - były dwa kolory, ten biały i drugi jakiś ciemny - nie pamiętam, szkoda tylko, że i one nie miały lampki z tyłu. Czy to jest Cratoni to nie wiem ale takie chodziły słuchy na forum. Sprawdź sobie wątki od 25.04 - 30.04 tam się toczyła dyskusja w tym temacie. EDIT: Jakbys wszedl w zakładkę opinie na tej stronie, którą linkowałeś to byś zobaczył ten kask ;p TUTAJ JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziz Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Bylem w lidlu o 09:30. Wybor byl jeszcze pelen, choc oblezenie trwalo. Ogladalem spdnie zip i kurtke. Mialem watpliwosci co do rozmiarow wiec nic nie kupilem. O 20:30 bylem ponownie, towar bardzio przebrany. Nadal mialem watpliwosci co do rozmiarow spodni a przymiarka odpadala, wiec zaniechalem. Kupilem kurtke - czy slusznie okaze sie za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Issac Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam ja również sporo kupiłem: 1. "Bluza" z długim rękawem - uważam za dobry zakup 2. Koszulki hmmm kupiłem jedną ale nie tą co chciałem byłem ok 11.00 i w dwóch sklepach było już mocno poprzebierane 3. Kurtki 2 ( damska i męska ) - za te pieniądze uważam, że ok 4. Kask - biały dla dziewczyny: mnie osobiście się podobał i kupiliśmy go, fajna lampka w kasku 5. Były też takie wiatrówki cienkie kupiłem dla picu, po złożeniu ciut większe niż hehe kostka masła. Może się przyda. Fajne były komplety damskie jednak funduszy już brakło Gacie nie bardzo mi się podobały i te rozmiary jakieś dziwne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 wie ktoś może czy jeżeli licznik nie uruchamia się sam to może to być jakaś wada licznika czy po prostu może trzeba tą funkcję gdzieś aktywować no i tak jak myślałem z moim licznikiem było coś nie tak bo teraz to się zepsuł na dobre nawet się nie włącza, jutro idę wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaxgh Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A co za problem przycisk nacisnąć ? Dla mnie lepiej bo jak przestawiam rower to się nie włącza niepotrzebnie. Jak się w ogóle nie włącza to spróbuj zresetować, jak nadal nic to do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkraszinio Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 no nie jest to problemem ale tak jak pisałem licznik padł całkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ooggii Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 @ pikuas Mała pompka fajna, ale ten wskaźnik jest doczepiany, a gwint na przejsciówce tylko auto. według instrukcji końcówka z manometrem nadaje się do wszystkich wentyli, tylko coś tam trzeba dokręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Czy ktoś może wie czy gdzieś we Wrocławiu w jakimś Lidlu coś mądrego jeszcze zostało? Może ktoś rano był i coś wie i są szanse na coś mądrego po 17:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Po 17 tego samego dnia są nikłe szanse, a co dopiero następnego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.