Zbiqqu Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam. Orientuje się ktoś czy w trójmieście są jeszcze w którymś Lidlu pulsometry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 3 dni po zakończeniu promocji były tylko resztki okularów, po takim czasie raczej nie będzie już nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dwa dni temu w Lidlu przy ratuszy Białołeki (Warszawa) walały się jeszcze ze 3 pary szortów więc czasami coś się ostaje w jakimś sklepie na uboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Chciałbym poinformować, podczas ostatnich zakupów w Lidlu w ręce moje wpadła nowa gazetka Lidla, a w niej oferta rowerowa na jesień. Towar pojawi się w sprzedaży od poniedziałku 22 sierpnia, a w ofercie są między innymi: - kurtki rowerowe - męskie spodnie rowerowe Zipp-Off - liczniki rowerowe - pompki teleskopowe - bluzy rowerowe - długie męskie spodnie rowerowe - rękawiczki z palcami - plecaki rowerowe 20l - zestaw toreb rowerowych (sakwy) - wieszak rowerowy na ścianę - skarpetki rowerowe - wkładki do obuwia - kaski rowerowe ( po 49.99 PLN) - okulary z wymiennymi szkłami ( po 39.99 PLN) Czekam na ofertę, zobaczymy metodą namacalną jak to jest z jakością ww. towaru w sklepach Lidl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=20811 Pompka łudząco przypomina Beto za którą dałem 45 zeta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Wlasnie szukalem tematu zeby wkleic link, co myslicie o bluzie, kurtce, spodenkach(tych dluzszych) oraz kasku? Myslalem glownie nad kurtka/bluza i tych spodenkach dluzszych, no i kask calkiem ladny jak za ta kase i jakby byl dosyc dobry to i moze bym go wzial, bo wydaje sie byc solidny. Jakie byli kaski z tamtego rzutu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Kask przyzwoity, w poprzednich rzutach zaopatrzyłem synów. Jakość dobra ,po upływie roku(?) od zakupu pierwszego nic się nie dzieje. Resztę trzeba pomacać, powtarza się chyba licznik i okulary(opinie są na forum). Ostatnio spodenki po badaniu organoleptycznym przegrały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greegoory Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Czy były już takie sakwy wczesniej? Miał ktos z nimi kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A co myślicie o tym zestawie lampek za 35 zł? Przednia wygląda dosyć nietypowo. Na jaki rozmiar baterii to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A co myślicie o tym zestawie lampek za 35 zł? Przednia wygląda dosyć nietypowo. Na jaki rozmiar baterii to działa? Przód 4 X AA Tył 2 X AAA Takich lampek jeszcze nie było w Lidlu o ile pamiętam. Led 3W z przodu brzmi dość obiecująco, trzeba by to było wypróbować jak świeci i czy ma tryb migający - dla mnie warunek myślenia o zakupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jeśli to świecie co najmniej jak słynny budżetowy tiger 3w oraz jest na duże paluszki , hmm dla mnie rewelacja. Z ciekawości się skuszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deoksyryboza Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Co to jest "spray do naprawy opon"? Ja się chyba skuszę na dużą pompkę, skarpetki (jak zawsze ) i może rękawiczki, jeśli będą niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Czy te spodenki są warte zakupu? Bardziej interesują mnie te krótsze, choć są troszkę drogawe.. Fajne koszulki mają na tych zdjęciach, chciałbym takie kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 slababateria, te krótsze, czyli 3/4, czy mówisz o tych innych ? Bo te inne, to są długie z odsuwanymi nogawkami, że możesz mieć krótkie i jeszcze mają dodatkowe obciślaki wpinane od środka, więc drogie na pewno nie są, bo za tą cenę można kupić same lycry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 slababateria, te krótsze, czyli 3/4, czy mówisz o tych innych ? Bo te inne, to są długie z odsuwanymi nogawkami, że możesz mieć krótkie i jeszcze mają dodatkowe obciślaki wpinane od środka, więc drogie na pewno nie są, bo za tą cenę można kupić same lycry. Teraz mam gazetkę w ręku i wiem jak jest naprawdę. Wkurzyli mnie niepełną ofertą na stronie. W poniedziałek lecę na otwarcie i wydam dwie stówy, yay! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=gYdd1N Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja się chyba zdecyduje na zakup pompki, jeszcze tylko nie zdecydowałem której, Niektórych na pewno skuszą "Odblaski na szprychy rowerowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dracozao Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Rękawiczki na jesien, zimę mogą być okej. kurtę mam i kupię drugą. bluza i spodenki też kuszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greegoory Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 O kurcze. Chyba będe koczować pod drzwiami w poniedziałek ; D Będe się rzucać na: Pompke małą Spodenki zipp off Kurtke Rękawiczki Skarpetki x 2 wkładki Ewentualnie jak będzie sponsoring to bluza i kask ; ) Ogólnie z jakością rzeczy w lidlu nie ma problemu... przynajmniej ja nigdy nie miałem, ale nigdy nie kupowałem nic rowerowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Z rowerowymi to jest tak, że czasem jest ok, czasami średnio. W marcowej wyprzedaży kupiłem kask, licznik i rękawiczki - o ile kask i licznik sprawuje się bardzo dobrze, to rękawiczki tak sobie - się troche zmechaciły i przetarły. Na ten sezon starczy, w następnym będę potrzebowac nowych. No ale kosztowały 13zł, majątku nie wydałem Teraz jestem zainteresowany bluzą no i może rzeczywiście wezmę rękawiczki na zimniejsze wyjazdy. Myślę jeszcze nad tymi odblaskami, ale sam nie wiem czy wydawać na to 2 dyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Znacie lidlową pompkę nożną? Jest coś warta? Kusi mnie w tej cenie... P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoboD Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ja kupiłem pompkę z poprzedniej oferty rowerowej. Pompuje dobrze, ale jej najsłabszym elementem okazała się końcówka do wentyla. Z tego co widziałem na zdjęciach, to ta z obecnej oferty ma identyczny plastikowy element. U siebie wymieniłem końcówkę na metalową (kilka zł) i całość ponownie działa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 @Pavvel, wygląda bardzo podobnie do beto za 45 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 W biedronce kaski rowerowe po 30zł, np. dla dziecka jakby ktoś chciał. http://gazetka.biedronka.pl/g46,inspiracje_tygodniowe_16_08_2011.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deoksyryboza Napisano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A co do kurtek - ma ktoś taką jak ta? Kupiłem w kwietniowej ofercie taką tylko od deszczu, cieniutką i jestem z niej niezadowolony. Co z tymi? Dobrze ochronią przed wiatrem i ewentualnym deszczem? Jak z oddychalnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.