Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Chciałbym poinformować, podczas ostatnich zakupów w Lidlu w ręce moje wpadła nowa gazetka Lidla, a w niej oferta rowerowa na jesień.

Towar pojawi się w sprzedaży od poniedziałku 22 sierpnia, a w ofercie są między innymi:

- kurtki rowerowe

- męskie spodnie rowerowe Zipp-Off

- liczniki rowerowe

- pompki teleskopowe

- bluzy rowerowe

- długie męskie spodnie rowerowe

- rękawiczki z palcami

- plecaki rowerowe 20l

- zestaw toreb rowerowych (sakwy)

- wieszak rowerowy na ścianę

- skarpetki rowerowe

- wkładki do obuwia

- kaski rowerowe ( po 49.99 PLN)

- okulary z wymiennymi szkłami ( po 39.99 PLN)

Czekam na ofertę, zobaczymy metodą namacalną jak to jest z jakością ww. towaru w sklepach Lidl

Wlasnie szukalem tematu zeby wkleic link, co myslicie o bluzie, kurtce, spodenkach(tych dluzszych) oraz kasku? Myslalem glownie nad kurtka/bluza i tych spodenkach dluzszych, no i kask calkiem ladny jak za ta kase i jakby byl dosyc dobry to i moze bym go wzial, bo wydaje sie byc solidny. Jakie byli kaski z tamtego rzutu?

• Mod Team

Kask przyzwoity, w poprzednich rzutach zaopatrzyłem synów. Jakość dobra ,po upływie roku(?) od zakupu pierwszego nic się nie dzieje. Resztę trzeba pomacać, powtarza się chyba licznik i okulary(opinie są na forum). Ostatnio spodenki po badaniu organoleptycznym przegrały.

A co myślicie o tym zestawie lampek za 35 zł? Przednia wygląda dosyć nietypowo. Na jaki rozmiar baterii to działa?

Przód 4 X AA

Tył 2 X AAA

Takich lampek jeszcze nie było w Lidlu o ile pamiętam. Led 3W z przodu brzmi dość obiecująco, trzeba by to było wypróbować jak świeci i czy ma tryb migający - dla mnie warunek myślenia o zakupie...

slababateria, te krótsze, czyli 3/4, czy mówisz o tych innych ? Bo te inne, to są długie z odsuwanymi nogawkami, że możesz mieć krótkie i jeszcze mają dodatkowe obciślaki wpinane od środka, więc drogie na pewno nie są, bo za tą cenę można kupić same lycry. :P

slababateria, te krótsze, czyli 3/4, czy mówisz o tych innych ? Bo te inne, to są długie z odsuwanymi nogawkami, że możesz mieć krótkie i jeszcze mają dodatkowe obciślaki wpinane od środka, więc drogie na pewno nie są, bo za tą cenę można kupić same lycry. :P

Teraz mam gazetkę w ręku i wiem jak jest naprawdę. Wkurzyli mnie niepełną ofertą na stronie.

W poniedziałek lecę na otwarcie i wydam dwie stówy, yay!

O kurcze. Chyba będe koczować pod drzwiami w poniedziałek ; D

Będe się rzucać na:

Pompke małą

Spodenki zipp off

Kurtke

Rękawiczki

Skarpetki x 2

wkładki

Ewentualnie jak będzie sponsoring to bluza i kask ; )

Ogólnie z jakością rzeczy w lidlu nie ma problemu... przynajmniej ja nigdy nie miałem, ale nigdy nie kupowałem nic rowerowego.

Z rowerowymi to jest tak, że czasem jest ok, czasami średnio. W marcowej wyprzedaży kupiłem kask, licznik i rękawiczki - o ile kask i licznik sprawuje się bardzo dobrze, to rękawiczki tak sobie - się troche zmechaciły i przetarły. Na ten sezon starczy, w następnym będę potrzebowac nowych. No ale kosztowały 13zł, majątku nie wydałem ^_^

Teraz jestem zainteresowany bluzą no i może rzeczywiście wezmę rękawiczki na zimniejsze wyjazdy. Myślę jeszcze nad tymi odblaskami, ale sam nie wiem czy wydawać na to 2 dyszki.

Ja kupiłem pompkę z poprzedniej oferty rowerowej. Pompuje dobrze, ale jej najsłabszym elementem okazała się końcówka do wentyla. Z tego co widziałem na zdjęciach, to ta z obecnej oferty ma identyczny plastikowy element. U siebie wymieniłem końcówkę na metalową (kilka zł) i całość ponownie działa OK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...