Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

No, chyba się też skusze na ten pulsometr. Ma 3 lata gwarancji, więc w przypadku jak się coś dziać będzie można przecież oddać albo wymienić na nowy. Aktualnie staram się spalać 800-1000kcal w tygodniu codziennie, w weekendy więcej i polegam w sumie na kalkulatorze + Sport Tracker, ciekawy jestem jak spalanie kalorii będzie liczyć ten pulsometr.

No i mają sznureczek :-). Niby drobiazg, ale w zeszłym roku zgubiłem drogie "rudzielce", bo nonszalancko wsunąłem je do kieszeni kurtki... A gdyby miały sznureczek czy łańcuszek, to co najwyżej dyndałyby sobie na "klacie" :-). O szybki ja bym się nie bał, natomiast większym problemem może być oprawka. Jeśli będzie z marnego tworzywa, to przy częstej i "siłowej" podmianie szkieł może pęknąć - co się przytrafiło u mnie... Ale rok intensywnego użytkowania wytrzymały, a były tańsze niż tegoroczne :-)

Zgadzam się z powyższym zdaniem. Posiadam ubiegłoroczne okulary i muszę stwierdzić że jak na tą cenę to naprawdę dają radę. Oprawki są dość miękkie ale dopiero drzwi samochodu spowodowały jej pęknięcie. Największym mankamentem są szkiełka. Moje dość szybko się porysowały co zaczęło przeszkadzać. Choć może to było spowodowane specyfiką mojego niedbania o te okulary.

Ale prawdę mówiąc we wspomnianych, zagubionych okularach Rudy'ego też mi się szybki porysowały. I nie pamiętam, bym w nich glebował czy trzymał z razem z twardymi przedmiotami. Kilka razy dostały krzakami czy gałęziami - i to wszystko... A kosztowały dziesięć razy więcej niż Lidlowe, w których szkła jakoś zbytnio nie ucierpiały przez rok użytkowania... W każdym razie bardzo możliwe, że we czwartek kupię kolejną parę - na kolejny rok :-)

Okulary z Lidla użytkuję od ubiegłego roku - za tę kasę są bardzo ok.

Od wczoraj w Biedronce jest wyprzedaż artykułów przemysłowych. Można kupić m.in. koszulki rowerowe (bardzo przyzwoite) po 10zł, spodenki 20zł, wieszaki na rower 10zł i jeszcze jakieś rupieci...

Okulary z lidla: w tej cenie polecam. Korzystam z modelu ubiegłorocznego. Jedyna wada- szkła zachodzą parą podczas postojów. W trakcie jazdy nie ma z tym problemów. Jeżeli będą takie same to kupię drugi komplet, na zapas.

Koszulki z biedronki również posiadam. Kupiłem za 20zł/szt (pierwsza obniżka, normalna cena byłą 30zł). Spodenki (kupione za 30zł, przecena z 40) również mi pasują. Jeżeli ktoś ma możliwość zakupu w cenach "wyprzedażowych" (10 i 20zł) to może brać w ciemno. Oferta poza jakąkolwiek konkurencją.

Kupiłem właśnie okulary z nowej oferty. Wybrałem model w kolorze szarym. Pierwsze wrażenie sprawiają bardzo dobre. W stosunku do ubiegłorocznych (model niebieski) są dużo sztywniejsze i nie wyginają się tak niebezpiecznie przy wyjmowaniu szkieł jak poprzednie. Same szkiełka są mniejsze niż w niebieskich, ale wydaje się że wystarczająco duże. Ogólnie zestaw sprawia dużo lepsze wrażenie niż ubiegłoroczny. Nawet pokrowiec jest sztywniejszy i łatwiej pomieścić wszystko w środku. Różnica w cenie do niebieskich to bodajże 1-2zł, a poprawa jest zauważalna. Wydaje mi się że spokojnie można je kupować bo za tą cenę są tego warte.

Byłam z rana przed pracą w Lidlu i kupiłam sobie okulary dwie pary niebieskie dla mnie ( są mniejsze) i czarne dla mojego męża za taką cenę to się opłaca jeszcze dobrze się nie przyglądałam im, ale sprawdzę je dzisiaj jak w trasie się sprawują, słoneczko jest to można używać...

Kupiłam też komplecik do biegania materiał wygląda na porządny, ale sprawdzimy w użyciu :).

Poczekam na czyjąś opinię z tym pulsometrem, bo mnie kusił ale w końcu się wstrzymałam.

nie wiem jak szare bo ich nie przymierzałam ( szczerze to ich nie widziałam :( ). przymierzałam tylko czarne i niebieskie i czarne na mojej małej główce latały a te niebieskie były oki. Mogę później podać wymiary, bo teraz nie mam jak skoczyć do auta :/

Kupiłem pulsometr, rzeczywiście ma kodowanie cyfrowe gdyż nie łapie sygnału z analogowej opaski od starego pulsometru, uchwyt ma jeden minus jest wykonany z sztywnego plastiku i mogą być kłopoty z kierownicami typu oversized, niestety mój rower jest na przeglądzie więc nie mogę tego w 100% potwierdzić

Kupiłem sobie dzisiaj w Lidlu okulary, koszulkę oraz spodenki.

Okulary są świetne. Mają sznureczek, dzięki czemu już ich nie zgubie. :icon_mrgreen: . Mają też 2 pary dodatkowych, wymiennych szkiełek oraz posiadają szmatkę. :icon_confused:

Koszulka też jest ekstra. Gdy jedzie się w miarę szybko, wiatr jej nie podwiewa.

Jednak spodenki będę musiał oddać/wymienić, gdyż w przeciwieństwie do koszulki, są one luźne i wiatr je podwiewa.

Okulary są świetne. Mają sznureczek, dzięki czemu już ich nie zgubie. :icon_mrgreen: .

A mój sznureczek rozpadł się był. Okulary takie sobie, poprzednie Arctica były dużo lepsze, chyba będę musiał wybecelować więcej pieniędzy.

A ja siedze w pracy i testuje pulsometr.Panna wnerwia mnie na gg, widac skoki cisnienia, jak klient przychodzi rownierz da sie zauwazyc jego obecnosc na wysiwetlaczu. Pulsometr za 59,99 polecam;) A co myslicie o koszulkach/spodenkach? Maja jakies wkladki?

• Mod Team

Byłem w lidlu, oglądałem okulary szare i czarne, jak dla mnie lipa, strasznie niewygodne, całość sprawia wrażenie, że zaraz się rozpadną.

Za to kupiłem pulsometr - bardzo fajny, dużo funkcji ładnie wskazuje puls, tylko dziwi mnie dlaczego nie ma możliwości podania płci, podajemy wagę, datę urodzenia, wzrost a płci nie - dziwne.

Wie ktoś może czy da się/jak ręcznie ustawić max. puls?

spodenki są do biegania, koszulki także, nawet niezłe ale żadnej Lki o 12 już nie było. mój rower ma zwężającą się ku końcom kierownicę i nie mogę zamocować uchwytu pod pulsometr :[ na kierownicy o stałej średnicy (rym:D )byłoby ok

edit: safian, HRM, SEL aż pokaże się ZONE, dalej przytrzymujesz SET, dalej SEL aż do L - U (strefa definiowana przez użytkownika) dalej klikasz SET i ustawiasz min i maks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...