Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Deoksyryboza - dzieki za cynk chociaz to nie dla mnie te okulary tylko dla ojca ale rzeczywiscie lepiej zeby sam sobie zakupil i dobral.

Mnie sie nie podobają i nie przekonuje mnie ich wykonanie oraz jakość... jesli chodzi o optyke do uprawiania sportu to wyznaje tylko jedna marke do ktorej jestem przywiązany już od długiego czasu;p

a ktos sie orientuje czy niesprzedane rzeczy trafiaja później znowu na półki jeszcze taniej?

najwiecej chetnych bylo na okulary. nie wiem czemu ale tak na szybko je obejrzalem to wygladaly jak z odpustu :E

no tak tylko profesjonalista wie co dobre <ręceopadają>

Dla Wszystkich niewiedzących, okulary Lidl = Cratoni X-Change

Co do kasków, to są bardzo fajne. Nie wiem, czy to Cratoni, czy już jakaś inna firma, ale wykonanie moim zdaniem jest naprawdę dobre i też za dopłatą wymieniłbym mój "marcowy" kask na ten nowy ;)

Tak, kask jest firmy Cratoni

Wszedłem do lidla o 11:45 i widziałem jak ktoś szedł z maszynką do kasy, niestety dla mnie już zabrakło. Zawsze w lidlu jest tak, że trzeba się rzucać z rana żeby coś kupić? Czyżby naród tęsknił za socjalizmem i ustawianiem się w kolejce bo "rzucili towar"? :icon_mrgreen:

Kask sprawiał wrażenie solidnie wykonanego, buty już trochę gorzej wyglądały. Koszulki bez gumki na dole, będą latać na wietrze, odblaski może ok, ale nie za 20zł :P W zestawie narzędzi sporo zbędnych dupereli, scyzoryk narzędziowy to głównie klucze oczkowe (po co?), rękawiczki ujdą w tłoku, spodenki mogą być ok jak ktoś ma wielkie opory przed jazdą w obcisłym.

Nic nie kupiłem, oferta dobra jak ktoś ma bardzo napięty budżet, albo jeździ mało przez co szkoda mu kasy na droższy ubiór.

W lidlu jest jeden rzut towaru czy możliwe, że uda mi się dostać maszynkę jeszcze jutro?

oferta dobra jak ktoś ma bardzo napięty budżet, albo jeździ mało przez co szkoda mu kasy na droższy ubiór.

W lidlu jest jeden rzut towaru czy możliwe, że uda mi się dostać maszynkę jeszcze jutro?

droższy ubiór oznacza lepszy?

Jest jeden rzut "ranny" towaru się nie dokłada tylko tyle ile na sklepie.

droższy ubiór oznacza lepszy?

Z założenia droższe jest zazwyczaj lepsze (przynajmniej do pewnego pułapu cenowego), jakby nie było, to by się tak nie sprzedawało, a ceny leciałyby w dół. Oczywiście nie jest to prawda objawiona i zdarza się, że droższe może być gorsze, albo porównywalne.

Byłem w Lidlu i ja.

Myślałem o butach - nie przypadły mi do gustu. Przede wszystkim wydały się znacznie cięższe (bez bloków) niż moje Shimano (z blokami), zrezygnowałem więc z zakupu.

Kask - nie kupiłem tylko dlatego, że nie potrzebuję, zrobił świetne wrażenie, lekki, wygodny, przewiewny, dobrze wykonany, odpinany daszek, w komplecie dodatkowy wkład, jak ktoś potrzebuje nic tylko kupować.

Kurtka - to jest raczej leciutka, cieniutka kurteczka, ochroni przed wiatrem, czy lekkim nagłym deszczem, nie widzę jej do poważniejszej jazdy w deszczu. Największym jej walorem jest lekkość i możliwość złożenia - kieszonka zamienia się w mini saszetkę i wówczas spokojnie się zmieści w torebce podsiodłowej lub kieszonce z tyłu koszulki. Dlatego ją kupiłem, przyda się w razie w, za tę kasę imho warto.

Szorty - dość dobrze wykonane, solidne, jednak mam podobne z Decathlonu i jakoś nie jeździ mi się w tym dobrze więc odpuściłem.

Koszulki - tak jak pisano wyżej, niemniej bardzo spodobała mi się kolorystyka tej zielonej więc sobie kupiłem ;-)

Okularów nie zdążyłem oglądnąć, w tarnowskim Lidlu o godz. 8.40 już ich nie było.

Z założenia droższe jest zazwyczaj lepsze (przynajmniej do pewnego pułapu cenowego), jakby nie było, to by się tak nie sprzedawało, a ceny leciałyby w dół. Oczywiście nie jest to prawda objawiona i zdarza się, że droższe może być gorsze, albo porównywalne.

więc może wyjaśnij dzisiejsze zjawisko - Kask: Crivit 79 zł = Cratoni ~ 300 zł, okulary: Crivit 39 zł = Cratoni X-Change ~ 230 zł. Podobnie pewnei jest z gaciami i innymi ciuchami rowerowymi.

Z gaciami i innymi ciuchami nie jest tak różowo. Nie twierdzę że nie warto, sam posiadam kilka sztuk koszulek. Nie jest to jednak taka sama sytuacja co z kaskami.

źle tez nie ma. Zapewne jakby te koszulki/gacie z Lidla obkleić nazwa i logiem dobrego producenta + dźwignąć cenę o 100% i napisać Promocja to tu nie jeden by je zachwalał:))

Jak myślicie będą jeszcze buty do 17:00?

Wszystko zależy od miasta. Im mniejsze tym większe szanse. U mnie to myślę, że za tydzień jeszcze wszystko będzie :D Byłem ok. 8:30, sklep prawie pusty, cały towar leżał sobie. Do wyboru do koloru.

Byłem w Lidlu i wyszedłem z niczym. Kiepski ten towar był - okulary jakieś takie tandetne; koszulki, spodenki i kurtki też nieciekawe, materiał jakiś taki strasznie delikatny. Nastawiałem się głównie na zakup butów, ale też odpuściłem sobie bo od podobnych Shimano sporo odstawały jakościowo.

Za to w Biedronce pojawiły się dzisiaj koszulki i spodenki i tutaj uważam że już warto kupić bo materiał jest bardzo fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...