koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 kiedy ma byc ta oferta rowerowa? 8mego maja byc liczniki plus troche ubran, ale to taka bardziej ogolnosportowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 8mego maja byc liczniki plus troche ubran Skąd ta informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 To mam do was pytanie kupić z lidla tą koszulkę i spodnki tańsze i trochę gotówki zaoszczędzić czy lepiej kupić coś droższego np z Gianta, proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Skąd ta informacja? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=9070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Fajne - czwartek, 08 kwietnia to było rok temu :-) To mi wygląda na zakrzywienie czasoprzestrzeni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 heh, rzeczywiscie. wynik ten wyskakuje po wpisaniu lidl w google, pod glownym linkiem. czyli jednak nie ma zadnych arytkulow od 8mego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Czemu nie - jutro obuwie sportowe, można wykorzystać na platformy gołe czy z noskami. Krótkie skarpetki sportowe - produkt na ogół uniwersalny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Pytanko, czy ktoś się skusił na skarpety rowerowe? Nie miałem dotąd kontaktu z żadnymi specjalnymi skarpetami rowerowymi, więc stwierdziłem że się w takowe zaopatrzę. Noga się w nich strasznie poci, szybko zaczynają śmierdzieć, słowem, gorzej niż zwykłe bawełniane. Dla porównania mam jakieś zwykłe tanie brubecka i są nieporównywalnie lepsze (a cena chyba była podobna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja się skusiłem, jeździłem w nich, ale jeszcze jako tako opinii nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Pytanko, czy ktoś się skusił na skarpety rowerowe? Tak, kupiłem 2x po 2 pary. To moje pierwsze skarpety typowo rowerowe, wcześniej używałem bawełnianych, czasami sportowych, znacznie droższych od tych z Lidla. Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu, zrobiłem w nich ze trzy jazdy 30-80 km, w butach SPD Shiman0 MT41. Skarpety są wygodne, stopy suche nawet po kilku godzinach jazdy, super. Czas pokaże jak będą wyglądać po kilku praniach i zachowywać się w wyższych temperaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja mam skary rowerowe z Lidla i są ok. Do pełnego testu jeszcze im brakuje przebiegu, ale wygląda to zachęcająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hygin Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Co do skarpet - w tamtym roku kupiłem 2 pary i przejechałem w nich ok 2000 km. Sprawdziły się bardzo dobrze, zarówno w obuwiu standardowym, jak i SPD. W tym roku dokupiłem dodatkową parę. I jeszcze jedna sprawa. Na stronie nimieckiego Lidla mają sklep online (http://www.lidl.de/de/Online-Shop-Uebersicht). Ceny takie same jak u nas, a w niektórych przypadkach nawet niższe. No i co najważniejsze, sporo asortymentu rowerowego. Jedyny problem to dostawa. Ma ktoś doświadczenie w zakupach online zagranicznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Prędzej niż płatności obawiałbym się czy wyślą do PL i samego kosztu wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jesli chodzi o skarpetki, to na razie zero uwag, komfort taki sam jak w trekingowych, które znacznie więcej kosztowały. Temperatura wzrośnie, będzie można więcej powiedzieć. I jeszcze jedna sprawa. Na stronie nimieckiego Lidla mają sklep online (http://www.lidl.de/de/Online-Shop-Uebersicht). Ceny takie same jak u nas, a w niektórych przypadkach nawet niższe. No i co najważniejsze, sporo asortymentu rowerowego.Jedyny problem to dostawa. Ma ktoś doświadczenie w zakupach online zagranicznych? Niesteyt asortyment też przetrzebiony. Damskich eSek i eMek 3/4 to ze świeca można szukać I niestety wysyłka jedynie na terenie Niemiec, więc trzeba poszukiać rodziny/znajomych za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 tez kupilem skarpetki, ale do biegania i sprawdzaja sie, o ile masz naprawde przewiewne obuwie. w takim, co sie nogi kisza to i najdrozsze skarpy nic nie dadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 W koszalińskich sklepach Lidl jest jeszcze wystawiona oferta rowerowa. Ostało się trochę akcesoriów, koszulek, spodenek i skarpetek rowerowych [9.99 za paczkę - 2 pary] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 skarpetek rowerowych [9.99 za paczkę - 2 pary] Nic tylko brać, piątka za parę, skarpety są naprawdę ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karola1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18295 pojawiła się na stronie Lidla nowa oferta rowerowa i wydaje się dosyć ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nowe model kasków w nieco wyższej cenie.. Za moment zacznie się poszukiwanie "protoplasty" tego kasku oraz dyskusję czy/na ile to to samo, co oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Po ile były kaski w pierwszej ofercie rowerowej Lidl`a, chyba w marcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Poprzednio (co najm. od wiosny poprzedniego roku) po 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 a te buty spd z lidla ktoś testował? cene kasków i rekawiczek podbili, koszulek obniżyli, nt szortów sie nie wypowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Buty są ciekawe, ale to chyba pierwsza oferta Lidla w Polsce na SPDy więc raczej nikt nie testował, chyba, że kupił za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dla porównania niedawna oferta ze Słowacji: http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-6472E67E-5B76D130/lidl_sk/hs.xsl/index_13642.htm Design z polskiej oferty nieco inny - bardziej trekkingowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja się szykuję na maszynkę do czyszczenia łańcucha: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_18314.htm Wygląda jak ta z allegro za 30+przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.