mrSpock Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 potwierdzam... przeglądałem gazetkę (dość gruba tym razem) i jest tylko sprzęt do nordic walking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalek Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jakieś opóźnione Lidle macie http://img835.imageshack.us/g/p3073633.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wielkie dzięki za fotki Na pewno się wybiorę obczaić i to z rana, bo pewnie później nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Czy ten licznik to nie Sigma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Czy ten licznik to nie Sigma ? Hmmm - istotnie - bryła podobna, dane na wyświetlaczu, napis, czcionka jak żywcem wyjęta z Sigmy. Funkcje chyba inne, niż w każdej znanej mi Sigmie (tu jest np. licznik kalorii), ciekawi mnie mocowanie - jakby było takie jak w Sigmie to jest szansa, że to właśnie Sigma, ale nie chcę się wierzyć bo Sigma byłaby stówkę droższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deoksyryboza Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Też właśnie od razu skojarzyłem go sobie z Sigmą, ale ta firma nie produkuje takich liczników ze zużyciem kalorii... Jak myślicie - licznik z Lidla będzie poprawnie pokazywał prędkość, średnią, dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Póki nie kupisz, to się nie dowiesz Ale nie wiem, czemu miałby źle pokazywać Bebechy w większości liczników są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Czasami te tanie, marketowe liczniki mają wybór średnicy koła tylko w calach, między 20, 24, 26, 28 itp. Ale skoro ma licznik kalorii to możliwe, że będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktotek Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ten licznik może być ciekawy, paradoksalnie zniechęca mnie do niego jego taniość, a zastanawia sigmopodobność ;-). W opisie podają, że ma pamięć dla dwóch rowerów - zastanawiające bo bez dodatkowego mocowania to bez sensu, a Lidl przecież samych podstawek nie oferuje. Jakby to był licznik robiony przez Sigmę to może podstawka jest Sigmy i byłby to zdecydowanie argument, żeby go kupić. Czy może się ktoś wypowiedzieć o jakości liczników z poprzednich ofert Lidla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jakiś sens to ma, mimo braku drugiej podstawki. Mam zeszłoroczny Lidl-cznik: http://img843.imageshack.us/img843/2365/112ky.jpg U mnie obsługuje dwa rowery "wirtualne". Od jesieni do wiosny zakładam wąskie slicki, pasujące pod błotniki, na sezon klockowe, szerokie. Różnice w średnicach spore, a dzięki obsłudze dwóch bicykli nie muszę przeprogramowywać średnicy koła w liczniku po zmianie opon. Licznik ma kupę funkcji, na szczęście niektóre, zbędne dla nas (np. licznik kalorii, odliczanie dystansów czy czasów itp.) można wyłączyć, co przyspiesza przeklikiwanie przez pożądane funkcje. Licznik posiada wspomnianą w innym wątku o Sigmie funkcję alarmu serwisowego po przejechaniu określonego dystansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 W opisie podają, że ma pamięć dla dwóch rowerów - zastanawiające bo bez dodatkowego mocowania to bez sensu, Sens ma to dla osób używających więcej niż 1 kompletu opon. Ja właśnie po założeniu slicków nie mogę się zebrać żeby przestawić ustawienia licznika. I tak jest zawsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 oferta rowerowa już na stronie lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Używa ktoś z was może torby termicznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoboD Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ten licznik może być ciekawy, paradoksalnie zniechęca mnie do niego jego taniość, a zastanawia sigmopodobność ;-). Nie patrz na taniość, bo w markowych licznikach zawarta jest głównie cena właśnie marki. W przeszłości było już w Lidlu nieco pozytywnych niespodzianek, ot choćby kaski Cratoni marki bodajże Crivit ;-) Nie zdziwił bym się więc, jakby te liczniki były niebrandową Sigmą. Czy może się ktoś wypowiedzieć o jakości liczników z poprzednich ofert Lidla? Dwa lata temu kupiłem lidlowy licznik. Spisywał się jak najbardziej OK, z dodatkowych ficzerów miał termometr. Niestety zgubiłem go, więc z radością powitałem tegoroczną ofertę 'Sigmy' w Lidlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wreszcie będę miał pompkę stacjonarną. I to z manometrem Korzystałem już z niej u kolegi (widać w ofercie po raz drugi). Jeśli ktoś miał z nią złe doświadczenia, to niech będzie łaskaw mnie przestrzec. Chodzi mi o tę stojącą. Zastanawiam się jeszcze nad gatkami krótkimi. Zawsze dobrze będzie mieć jakieś dodatkowe na zmianę... Myślicie, że warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja kupiłem swego czasu długie i jak dla mnie mają zbyt cienką wkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wkładki w tych gaciach lidlowych pozostawiają wiele do życzenia. Kupiłem rok temu jedne a w tej chwili nawet na trenażerze ich nie używam. Może ktoś chce odkupić - używane może 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ok, zrozumiałem. Ograniczę się do nabycia pumpki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Używałem pompki podłogowej z lidla przez ok. 5 miesięcy. Po miesiącu manometr przestał pokazywać ciśnienie, potem sukcesywnie wyrabiały się gumy w główce i coraz ciężej było pompować dętki z auto (pompka przepuszczała). W końcu pompka się poddała i teraz pompuje max 2 bary, (w czasach świetności z trudem dało się 5 nabić). Kumpel który w tamtym roku zmieniał u mnie dętkę powiedział, że "to było najgorzej wydane przeze mnie 30zł w życiu." Niech to zdanie posłuży za komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Podpisuję się pod powyższym. Pieniądze wyrzucone w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziękuję Panowie. Widać stare powiedzenie "chytry dwa razy traci" nadal jest aktualne. Dołożę trochę i kupię jakieś Beto, Accenta lub najtańszego SKSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Mi kumpel popsuł tę pompkę po drugim razie użytkowania. Oddałem do Lidla, kasę dostałem i już więcej rzeczy Crivita nie zamierzam kupić. Kupiłem kiedyś jedynie w Lidlu małą pompkę, jakaś niemiecka, aluminiowa z manometrem i jestem z niej zadowolony. Jednak nie była jakaś tania, ale i tak 25 zł tańsza niż w rowerowym, bo nie miała naklejki znanego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ta niebieska koszulka z krótkim ma zamek na całej długości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Widać nie wszystko złoto co się świ....wróć, co jest z Lidla Sam posiadam - kilka koszulek z lidla, polecam - skarpetki maści różnej, raz lepiej raz gorzej - licznik bezprzewodowy, polecam acz nieraz swiruje - okulary rowerowe, nie testowane Zdarzyło mi się też dostać kilka fantów motocyklowych, jest z nimi podobnie, pół/pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Tutaj cała oferta Na przestrzeni ostatnich lat odzież rzeczywiście była różnej jakości. Co do pompki stacjonarnej to ja mam o tym produkcie dobre zdanie. Od dwóch lat działa całkiem dobrze. Sprawdza się nie tylko przy rowerze. Również w awaryjnych sytuacjach zdarza mi się dopompowywać nią koła samochodowe, jeździ nawet cały czas w bagażniku auta, licho nie śpi. W tym roku planuję kupić jeden kask- jeszcze jedna osoba w rodzinie nie posiada. A dla siebie być może licznik- stary z 3 funkcjami komuś w takiej sytuacji sprezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.