Sandacz Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 najbardziej ofertę Lidla potrafią docenić cykliści niedzielni i amatorzy zaawansowani :-). Ci pierwsi cieszą się, że za niewielką cenę trafili do grona "rowerzystów świadomych", ci drudzy wiedzą, że niejednokrotnie przepłacają za "markowość" i wybierają lidlowe - niewiele gorsze, ale dużo tańsze :-). Tylko "średniacy" mają zagwozdkę, co wybrać - drogie markowe czy tanie lidlowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefix Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Kask: nie mam porównania do innych ale ten z lidla sprawia wrażenie dość dobrego. Rękawiczki: przejechane troszkę już mają - wytarły się - chyba potrzeba kupić coś lepszego, droższego, markowego 2 x Zwykła koszulka: kurcze nie wiem czy odprowadza pot - nie jest obcisła - ale jeździ się przyjemnie ( lepiej niż bawełna) Spodenki z wkładką : ciężko sie w nich jeździ bo wkładka się ciągle przesuwa i nie jest gruba. skarpetki: super okulary: nie jeździłem jeszcze bo na razie ujeżdżam swoje stare Arctici. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 no to teraz pora na rowery z lidla : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjapa Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Znałem gościa któremu odklejała się siatkówka, lekarz zalecił mu jakieś ćwiczenia. Typu patrz blisko daleko np. Jednak czy one powodowały poprawę stanu siatkówki hmm nie wiem, jednak cosik może w tym jest bo gośćiowi jednak odklejanie się zatrzymało. Może dzięki "temu" może dzięki innym zabiegom. Zdrówka Rzeczywiście są ćwiczenia poprawiające wzrok, może o to chodzi: http://pokazywarka.pl/oylj4p/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 :UP: Wow Zrobiłeś na mnie tym wrażenie Poczytam coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vol7 Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ze ślepi jestem zadowolony - na razie... Problem mam z żółtymi szkłami... Wcześniej miałem ciemniejsze pomarańczowe i lustrzane, super się w nich jeździło, zwiększały kontrast w lesie, ale były ciemne... Te natomiast zwiększają kontrast i jasność, co już w słoneczny dzień nie jest takie super jak było, ale może bardziej naturalnie się w nich czuję... I czy ktoś jeszcze zauważył, że wszystkie szkła z lidla powiększają? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefix Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ja przejechałem się jak na razie w białych - co prawda nie mam porównania z innymi okularami - ale naprawdę jechało się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjapa Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ze ślepi jestem zadowolony - na razie... Problem mam z żółtymi szkłami... Wcześniej miałem ciemniejsze pomarańczowe i lustrzane, super się w nich jeździło, zwiększały kontrast w lesie, ale były ciemne... Te natomiast zwiększają kontrast i jasność, co już w słoneczny dzień nie jest takie super jak było, ale może bardziej naturalnie się w nich czuję... I czy ktoś jeszcze zauważył, że wszystkie szkła z lidla powiększają? ;/ Żółte szkła? Ja mam pomarańczowe. Czyżby w różnych modelach były różne szkła? Szkła z lidla delikatnie oddalają obraz, ale widoczne jest to tylko patrząc na niewielką odległość, siedząc na rowerze wydaje się być wyżej niż zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taellih85 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 A ma ktoś stabilizator? Bo jestem zainteresowany, tylko czy to nie jest jakaś tandeta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Okularki bardzo fajne i właśnie wydaje mi się, że w przeciwieństwie do moich Uvexów I-VO nie zniekształcają obrazu, to właśnie w Uvexach wydawało mi się, że siedzę wyżej niż zwykle Ostatnio jeździłem w pomarańczowych szkiełkach i po ściągnięciu okularów nie widziałem kolorów i bolały mnie trochę oczy, nigdy nie jeździłem w kolorowych szkiełkach i nie wiem czy to normalne. W sumie to chyba już nie będę jeździł w moich Uvexach, mogę tanio sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Są jeszcze te okulary w lidlu, albo jakieś inne akcesoria rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 nie mam pojęcia, ale 5-go sierpnia kurtka-softshell ogólnego stosowania: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_12004.htm ciekawe, czy wszystkie wzory mają kaptur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 ciekawe, czy wszystkie wzory mają kaptur... Sądząc po zdjęciu - nie wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beetlebum Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Byłem dzisiaj w Lidlu i widziałem kurtkę do walkingu- ok. 20-30zł, wyglądała na dosyć przewiewną, ale pewnie niewiadomej jakości Była jeszcze męska bluzka do joggingu za 20zł, wykonana rzekomo z Coolmax'u . Nie znam się na ubraniach z Lidla więc się nie wypowiadam, czy to się nadaje na rower, ale może ktoś wie coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjapa Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Byłem dzisiaj w Lidlu i widziałem kurtkę do walkingu- ok. 20-30zł, wyglądała na dosyć przewiewną, ale pewnie niewiadomej jakości Była jeszcze męska bluzka do joggingu za 20zł, wykonana rzekomo z Coolmax'u . Nie znam się na ubraniach z Lidla więc się nie wypowiadam, czy to się nadaje na rower, ale może ktoś wie coś więcej? Ubrania z lidla? O tym jest kilkanaście poprzednich stron. Nie nadają się do niczego, wszystko po nich swędzi, prują się w najdziwniejszych miejscach, zmieniają kolor w zależności od nastroju noszącego, powodują astmę, zaćmę i depresję. Czyli w sam raz na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beetlebum Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Nie sądzę, zęby kilkanaście poprzednich stron było o całkowitej bezużyteczności i tandecie ubrań z Lidla. Raczej przeczytałem o dobrym stosunku cena/jakość. Ale widocznie czytaliśmy co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Z Lidla i tak najlepsze są batoniki "energetyczne" po 79gr o ile dobrze pamiętam Dziś chciałem obadać termoaktywne polówki, ale o 13 zostały tylko damskie... ja nie wiem, czy ludzie tam koczują od bladego świtu, żeby wszystko wykupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 beetlebum #UP# ironia #UP# Chyba oni rozbijają namioty dzień wcześniej i tak jak na otwarcie wielkich AGD/RTV wbijają, jakby były wielkie przeceny i rzeczy za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beetlebum Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Taaa, koczują jak ci sprzed Pałacu Prezydenckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nie sądzę, zęby kilkanaście poprzednich stron było o całkowitej bezużyteczności i tandecie ubrań z Lidla. Raczej przeczytałem o dobrym stosunku cena/jakość. Ale widocznie czytaliśmy co innego... Lidlowe ciuchy w porównaniu z np b'Twin-owymi z Decathlona wypadają naprawdę dobrze. Jakość wykonania oraz wytrzymałość (ceny są zbliżone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefix Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Ja do tej pory jeździłem w ciuchach z lidla - ale pojechałem do decathlona i kupiłem sobie rękawiczki za 50zł i udało mi się wychaczyć spodenki przecenione z 120 na 60 zł. Pojeździłem - i lidlowskie nie mają szans z troszkę droższym b'twinem. Fakt faktem że jakbym miał wydać 120 zł na spodnie to kupiłbym mimo albo rogelli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Father Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 ja mam spodenki z lidla i bluzke wysoka jakosc i dobrze sie jezdzi jak za ta cene polecam jezdze w nich juz od miesiaca i sie nie zawiodlem warte ceny a i na marginesie to sa niemieckie ciuchy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witajcie. Wiecie może, czy dostane jeszcze te ślepia w Lidlu? Chętnie bym kupił, lecz nie wiem, czy nie jest już za późno. Miałem malutką przerwę rowerowa i nie odwiedzałem tego forum. Może widzieliście gdzieś jeszcze te okulary. Nie wiem, czy jest w ogóle sens, aby iść do Lidla i szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Father Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 no według mnie to już chyba za późno ale skoczyć możesz i sprawdzić:] Pozdrawiam a i aktualna oferta z tego co widzę to możesz zobaczyć http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-DB9AD436-CA3642BF/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=11986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Z aktualnej oferty nic mnie nie interesuje (jedynie softshell może by się nadawał na rower). Czytałem przed chwilą poprzednie strony tego tematu i utwierdzam się w przekonaniu, że dostać te okulary teraz to by był cud. Szkoda. Również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.