Jet84 Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Witam planuje kupic nowy rower MTB do rekreacyjnej jazdy szosa+lesne drogi do 800zł. Zastanawiam sie nad tymi : http://www.allegro.pl/item960117254_kross_hexagon_v3_dobry_sportowy_rower_lublin.html http://www.allegro.pl/item952784923_rewelacyjny_rower_kands_kv_2_mozo_vibe_e_czerwony.html Inne propozycje mile widziane ( najlepiej jak by rama była alu). sorrka za blad w tytule [rowe] miało być [rower]
Mod Team bogus Napisano 20 Marca 2010 Mod Team Napisano 20 Marca 2010 Rowery mają zbliżony osprzęt, jednak koła w Krossie są lepsze, z resztą o kołach w Kandsie niewiele wiemy. Kilka drobiazgów, ale nie są to znaczące różnice, przemawia za Krossem.
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2010 Mod Team Napisano 20 Marca 2010 Kands ma lepsza zmieniarke tylną i amor (niegdyś mozo robiło bardzo dobry sprzęt, teraz to nie wiem) a złoom to złoom. Reszta osprzętu podobna.
dlisek Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Moim zdaniem miedzy nimi nie ma wielkiej roznicy, jeden ma lepsze to, drugi ma lepsze co innego, ale w tej cenie raczej szalu nie bedzie tak czy tak. Ja jakies 2 lata temu doradzilem koledze kupic wlasnie hexagona v3, bo w zasadzie nic lepszego w moim miasteczku nie bylo. Do dzis na nim jezdzi i nie mial zadnej powazniejszej awari. Poza tym jest chyba ladniejszy Polecam krossa
grindz0ne Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Kands KV-2 rama błyszczy się jak psu jajca... Wygląda jak rower z straganu Kross to jest producent znany stawiałbym na KROSS nie ze względu że sam mam z tej firmy rower ale że Widziałem tego Kands z bliska bo sąsiad ma w klatce nie polecam...
Mod Team michuuu Napisano 20 Marca 2010 Mod Team Napisano 20 Marca 2010 Kands KV-2 rama błyszczy się jak psu jajca... Wygląda jak rower z straganu Kross to jest producent znany stawiałbym na KROSS nie ze względu że sam mam z tej firmy rower ale że Widziałem tego Kands z bliska bo sąsiad ma w klatce nie polecam... Zgadza się, Kands jest trochę odpustowy - oglądałem. Stawiałbym na uznanego Krossa mimo że jeżdżę Wheelerem (też notowania takie sobie).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.