Ds80 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Po zimie zaczęła mi piszczeć przednia tarcza (jest to kupiona rok temu najzwyklejsza, firmy TEKTRO zdaje się [brak kazy ;p]) na tył mam założoną HOPE, która nie piszczy. Co mam zrobić, żeby przestała piszczeć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
border Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 mi też przód piszczał przy lekkim hamowaniu. Może był krzywo przytarty albo coś. Wczoraj miałem trasę z wszechobecnym błotem a hamulcowi też nie odpuszczałem więc się klocki równo przytarły i przestał piszczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dando50 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja też miałem rower z tarczą a teraz mam northtec i kupiłem go ze zwykłymi hamulcami nie chciałem tarczy bo albo piszczy albo krzywa lub częste grzeją cię a zwykłe hamulce chorzą jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.