Noir Napisano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Był ktoś na kwietniowej masie? Ja miałem urlop i nie dałem rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waxmund Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 mnie znowu nie było w maju się może wybiorę [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 mnie znowu nie było w maju się może wybiorę [; To może się umówimy. Ja czasami jade sam a czasami ze znajomy z pracy, ale to w niczym nie przeszkadza jechać razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypherrain Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Czy mi się wydaje, czy w najbliższy pt jest masa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piezak Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 http://fotografostan.blogspot.com/search/label/Masa%20Krytyczna Kilka zdjęć z Masy krytycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archetwist Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Podobno na niedawnej masie ok. 130 uczestników, więc nie było źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Byłem ale nie pojechałem... :)bo nie wiedziałem ze jest. Widziałem że pare bikerów zbiera się pod Adasiem, ale jakoś nic się nie zapowiadało...Może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piezak Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Samo zbieranie masy jest dość mało efektowny, ludzie się zbierają ok 18-18,15.Objazd rynku i dawaj.Ostatnia masa miała nawet obstawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.