Noir Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam, Czy ktoś z forumowiczów bierze udział masie krytycznej ? Info o masie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felton93 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja właśnie dzisiaj się wybieram na masę pierwszy raz Następnym razem możemy się jakoś zgadać, żeby się spotkać i jechać w "peletonie" forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 hmm może i ja bym się wybrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ja byłem na wczorajszej masie i byłem miło zaskoczony dużą frekwencją zapraszam wszystkich do wzięcia udziału, następna masa już pod koniec kwietnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felton93 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ja również byłem i bardzo mi się podobało Wszystkich zachęcam, jest naprawdę fajnie! PS: reka123 chyba jechaliśmy cały czas obok siebie nie? Nie wiem czy poznałeś ale brat rudego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja również byłem Czyli umawiamy się na następną mase i jedziemy wspólnie .. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felton93 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Panowie jutro Masa Krytyczna!!! Proponuję żebyśmy spotkali się w jednym miejscu i jechali w peletonie forumowiczów Przy okazji trochę się poznamy. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Panowie jutro Masa Krytyczna!!! Proponuję żebyśmy spotkali się w jednym miejscu i jechali w peletonie forumowiczów Przy okazji trochę się poznamy. Co Wy na to? Ja dziś niestety pracuje do 18:00 i moge ew. spóźnić się i dołączyć do Masy juz na plantach. Na rynek na pewno nie zdąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Może kogoś filmik zachęci do wzięcia udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrus980 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 kiedy kolejna Masa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 kiedy kolejna Masa?? Masa jest zawsze w ostatni piątek miesiąca czyli w czerwcu wypada 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Żeby zachęcić do masy ... Masa Krytyczna może krakowska nie jest tak liczna, ale kiedyś kto wie A może ktoś z Was był w ostatni piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysieek Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ktos sie jutro wybiera? Ja postaram sie byc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 buu nie wiedzialem o czyms takim we wrzesniu bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2010 buu nie wiedzialem o czyms takim we wrzesniu bede Ja miałem urlop - nie było mnie w Krk, ale we wrześniu będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 26.11 odbyła sie kolejna Krakowska Masa Krytyczna. było ok . 30 luda. było nagłosnienie w postaci głosniczków na przyczepce rowerowej więc cały czas grała przyjemna muzyczka. rozdawane były opaski odblaskowe i naklejki . zapraszam na kolejne pomimo coraz zimniejszych wieczorów. miasta dla rowerów !!!!! czuwaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej, Byl moze ktos w ostatni piatek na styczniowej masie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waxmund Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 nie był kiedy następna ? może bym sięw końcu wybrał na jakąś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Hej, Byl moze ktos w ostatni piatek na styczniowej masie ? ja byłem ale jak zobaczyłem, że punkt 18 jest dopiero 2 czy 3 osoby to zrezygnowałem na czekanie kolejnych 30 minut aż sie reszta zjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 jedzie ktoś na to w marcu? ja moze sie wybiore. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jak się ociepli to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a ile srednio jest tam osob ;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Zimą, mało, latem jak jest ciepło bywa spokojnie ponad 100 . Kiedyś było liczone, ale nie pamiętam ile wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 na pierwszych masach moze i setka była ale teraz to w okolicach 50-60 . dodatkowo ludzie zjezdzają sie jak niemrawi i zazwyczaj o 18 to jest z 5 osób i trzeba czekac 15-30 minut az sie zjadą spóźnialscy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeu Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 jedzie ktoś na to w marcu? jedzie, jedzie na pierwszych masach moze i setka była ale teraz to w okolicach 50-60 . dodatkowo ludzie zjezdzają sie jak niemrawi i zazwyczaj o 18 to jest z 5 osób i trzeba czekac 15-30 minut az sie zjadą spóźnialscy . ee, w cieplejsze miesiace w zeszlym roku to spokojnie byla setka, najwiecej z tego co pamietam to bylo kolo 230 chyba... nie liczac swieta cyklicznego, na ktore zjechalo sie cos blizej czterocyfrowego wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.