komar1 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witam.Szukam chętnej osoby na długie jednodniowe wyjazdy w góry z okolic Chorzowa ,Katowic. Jeżdżę tylko po drogach , szlaki raczej mnie nie interesują. Na początku czerwca chce przejechać przez przełęcz Kocierską , górę Żar , Przegibek , Salmopol , Kubalonkę . Z Wisły chcę gdzieś odbić żeby wydłużyć trasę do 300 km jak jeszcze będę w stanie (nigdy wcześniej tyle nie przejechałem w jeden dzień więc bardzo mi na tym zależy). A jak ktoś ma ochotę na to żeby pośmigać wcześniej to 20go marca wybieram się na Hrobaczą Łąkę(będzie ok.150-180km) Pozdrawiam i zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wcześnie dajesz info o Hrobaczej : | ja chętnie bym się skoczył ale tak w przyszły weekend. A co do wypadu w czerwcu - jestem chętny tylko na chwilę obecną trudno mi jest określić kiedy dokładnie będę miał czas. ale czasu jeszcze kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komar1 Napisano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wcześnie dajesz info o Hrobaczej : | ja chętnie bym się skoczył ale tak w przyszły weekend. A co do wypadu w czerwcu - jestem chętny tylko na chwilę obecną trudno mi jest określić kiedy dokładnie będę miał czas. ale czasu jeszcze kupa wcześnie dajesz info o Hrobaczej : | ja chętnie bym się skoczył ale tak w przyszły weekend. A co do wypadu w czerwcu - jestem chętny tylko na chwilę obecną trudno mi jest określić kiedy dokładnie będę miał czas. ale czasu jeszcze kupa No trochę późno ale nie wiedziałem czy będę miał czas. W przyszłym tygodniu też można gdzieś jechać. co do tych 300tu to jest mi to obojętne w który weekend byle by w sobotę żeby szło w niedzielę odpocząć przed kolejnym tygodniem w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 jeśli teraz będzie ciepło - a zapowiada się znakomita pogoda - to co łikend będę jeździł gdzieś dalej. jeśli chcesz pokręcić to pisz na PW, zawsze to szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu1984 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Byłbym chętny na jakiś długi wyjazd, jak na razie praca/szkoła/dziewczyna + problem z napędem. Jak co to kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.