Skocz do zawartości

[300km]przeł.Kocierska , żar ,przegibek , salmopol , Kubalonka

komar1

Rekomendowane odpowiedzi

witam.Szukam chętnej osoby na długie jednodniowe wyjazdy w góry z okolic Chorzowa ,Katowic. Jeżdżę tylko po drogach , szlaki raczej mnie nie interesują. Na początku czerwca chce przejechać przez przełęcz Kocierską , górę Żar , Przegibek , Salmopol , Kubalonkę . Z Wisły chcę gdzieś odbić żeby wydłużyć trasę do 300 km jak jeszcze będę w stanie (nigdy wcześniej tyle nie przejechałem w jeden dzień więc bardzo mi na tym zależy). A jak ktoś ma ochotę na to żeby pośmigać wcześniej to 20go marca wybieram się na Hrobaczą Łąkę(będzie ok.150-180km)

Pozdrawiam i zapraszam.

wcześnie dajesz info o Hrobaczej : | ja chętnie bym się skoczył ale tak w przyszły weekend. A co do wypadu w czerwcu - jestem chętny tylko na chwilę obecną trudno mi jest określić kiedy dokładnie będę miał czas. ale czasu jeszcze kupa :)

wcześnie dajesz info o Hrobaczej : | ja chętnie bym się skoczył ale tak w przyszły weekend. A co do wypadu w czerwcu - jestem chętny tylko na chwilę obecną trudno mi jest określić kiedy dokładnie będę miał czas. ale czasu jeszcze kupa ;)

wcześnie dajesz info o Hrobaczej : | ja chętnie bym się skoczył ale tak w przyszły weekend. A co do wypadu w czerwcu - jestem chętny tylko na chwilę obecną trudno mi jest określić kiedy dokładnie będę miał czas. ale czasu jeszcze kupa ;)

No trochę późno ale nie wiedziałem czy będę miał czas. W przyszłym tygodniu też można gdzieś jechać. co do tych 300tu to jest mi to obojętne w który weekend byle by w sobotę żeby szło w niedzielę odpocząć przed kolejnym tygodniem w pracy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...