Skocz do zawartości

[rower]Level A2 - 1199zl ?

yanga

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szanowne grono forumowiczów !

Od około dwóch tygodni czytam forum oraz opinie i planuje zakup roweru.

Na wstępie wyjaśnię iż planowałem zakup roweru do 1000zł z uwagi na to iż ma być on używany rekreacyjnie.

Chodzi mi o rower dla mnie tj. 192cm oraz 110kg.

Z opinii wielu osób na tym forum wynika iż dobrym rowerem jest Kross Level A2 2009.

Proszę o info czy konkretnie ten http://masterbike.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&Itemid=1&category_id=7&product_id=23 byłby dla mnie odpowiedni oraz czy jest to dobry wybór.

Jak widzicie zakładam dołożenie 200zł do pierwotnie przygotowanego 1000zł :)

Proszę Was o pomoc w podjęciu decyzji...

Dziekuje i pozdrawiam

Koledzy rozumiem, że jestem nowy a temat przewijał się wielokrotnie lecz jeśli jest możliwość udzielcie mi jakiejś rady...

Czy A2 2009 spełni moje oczekiwania ?

Napisano

Za tę cenę się jak najbardziej opłaca:)

Sam takiego używam jestem zadowolony, a jeszcze ta cena... Tylko standardowe opony wołają o pomstę do nieba, ale ich wymiana to już marginalna sprawa :)

Napisano

Nie, nie oplaca sie. To jest stanowczo za slaby rower na twoje wymiary. Za slaby amor, za slaba korba i za slabe hamulce.

Ale myśląc typowo takimi kategoriami to musiałby na rower przeznaczyć około 1800/1900zł aby otrzymać coś "odpowiedniejszego" :)

Napisano

Dziękuje bardzo za zainteresowanie.

Cieszy mnie, że potwierdzacie opinie o A2 w kategoriach cenowych 1000-1200zł.

Prawda jest taka, że obawiałem się i nadal obawiam czy nie jest to rower dla mnie za mały/słaby ale na wydatek rzędu 1800zł po prostu nie jestem przygotowany.

Ma to być rower do jazdy - nie oczekuje wyczynowego roweru - ma on mi pomóc wrócić do właściwej formy - czytaj wagi :down:

Pozdrawiam

Napisano

No to kurcze teraz mam problem...

100zł jest niczym skoro ma być bardziej odpowiedni do mojej wagi.

Nie mam pojęcia co robić - zakupy na allegro kontra sklep stacjonarny w którym mogę nabyć tego A2.

Hmmm... Musze to wszystko przemyśleć.

Bardzo dziękuje za zainteresowanie !

Dziękuje wszystkim za pomoc a w szczególności "rastatajm" za wskazanie linka...

Zamówiłem i mam nadzieje, że będę zadowolony...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...